Babát vár a városlődi tömegbalesetben meghalt fiatal férfi barátnője

baleset 8-as főút Városlőd
Vágólapra másolva!
Babát vár a barátnője annak a 31 éves kézilabdázónak, aki pénteken délután halt meg Városlőd közelében egy autóbalesetben - hangzott el a TV2 Tények műsorában.
Vágólapra másolva!

A fiatal játékos egy felelőtlen előzés miatt karambolozott, az ő autója szabályosan ment. Összesen hat kocsi tört össze. Ugyanebben a balesetben halt meg az ajkai kórház egyik főnővére is, aki szintén egy vétlen autóban ült, azt az autót a nő fia vezette.

Forrás: police.hu

Az érintett kézilabdacsapat tagjai is elhelyeztek egy mécsest a baleset helyszínén. A csapat a baleset másnapján indult meccset játszani. Gátvölgyi Balázs edző azt nyilatkozta a Tényeknek, hogy Pápára utazott a csapat, és arra kellett menniük,

- mondta sírva a férfi. A mérkőzést a csapat egy góllal megnyerte, de az eredmény nagyon nem számított, tette hozzá Gátvölgyi Balázs. Amikor vége volt a mérkőzésnek, csak összerogytak és sírtak.

A 31 éves játékos sosem ért haza várandós barátnőjéhez, az edző ezzel kapcsolatban elmondta, hogy a csapatban most több baba született, és

A fiatal férfi mezszáma a 10-es volt, melyet most visszavonultatnak. Ezt a mezszámot a csapat sosem adja oda másik játékosnak.