Már a Népligetnél is terjed a bika nevű haláldrog

bika, drog, Népliget, metróaluljáró, Facebook
bika drogosok a Népligetnél lévő metróaluljáróban
Vágólapra másolva!
Augusztus elejéig tizenegy emberrel végzett a fővárosban terjedő új kábítíószer, a bika, ám a legfrissebb információk szerint ez a szám már több mint húsz. Ez azt jelenti, hogy egy hónap alatt megduplázódott a halálos áldozatok száma, miközben egyre több helyen bukkannak fel a dílerek és a zombiként görnyedező fogyasztók is. A szakértők szerint Budapest gócponttá vált a bika terjesztésében. Egy hónapja még a Podmaniczky felüljáró alatt árulták, most megjelent a Népligetnél is. 
Vágólapra másolva!

Augusztus végén a Heves megyei Besenyőtelken

megfulladt egy fiatal férfi, aki előtte droggal átitatott dohányt szívott.

Élettársa úgy gondolja, hogy 5 éves kislányuk édesapja bikázott. Azóta a drog Budapesten is elterjedt. Nemrég a Visegrádi utcában fetrengett az utcán egy magáról semmit nem tudó férfi és fájdalmasan üvöltött.

Mint kiderült, úgy érezte, hogy átmennek rajta az autók.

Legutóbb lépcső fekvő, félmeztelen férfiakról készültek felvételek a Népligeti metrómegállónál. Harmadik társuk a falnak támaszkodik, már görnyedő testtel próbálja magát megtartani. Rajtuk is látszik, hogy egyikük sem tud saját magáról. Budapesten egyre gyakrabban lehet látni hasonló jeleneteket, amelyet a bika nevű dizájnerdrog okoz.

Bika drogosok a Népligetnél lévő metróaluljáróban Forrás: Facebook

A gyilkos szer azért terjed ilyen gyorsan, mert elérhető, nagyon olcsó és könnyű hozzájutni.

Dr. Zacher Gábor toxikológus mentőzés közben találkozott egy 30 év körüli bikát fogyasztó drogos férfival a VII. kerületben. Olyan súlyos állapotban volt, hogy már nem lehetett megmenteni az életét.

– mondta a Borsnak, majd hozzátette, hogy élő ember vérből és vizeletből, a halottnak pedig több szövetéből is ki lehet mutatni, hogy fogyasztott-e az új haláldrogból. Egy hónapja még 11 áldozatról lehetett tudni, mára azonban mint 20 áldozatot regisztráltak a fővárosban.