Bicskával sebesítette meg osztálytársát egy 10 éves gyerek egy fővárosi általános iskolában – állítja a sérült kislány édesanyja, aki szerint mentőt sem hívtak a gyerekhez. A nőt hétfőn azzal hívták, hogy menjen be az iskolába, mert a gyereke megsérült - írja a Blikk.

A 9 éves kislányt végül az anyukája vitte a kórházba, ahol összevarrták a gyerek sebét. A kórházi zárójelentés szerint három centi széles és négy centi mély volt a seb.
A vágás nagyon mély volt, az orvosok belső varratot is tettek a sebbe, mert az izomhártya megsérültmondta az anya a Blikknek.

"Reggel összevesztünk egy grafitceruzán az osztálytársammal, de később kibékültünk – mesélte megszeppenve a kisiskolás, hozzátéve: napközben már látta osztálytársánál a bicskát. Napközben a lányok a lépcsőn szaladgálva ismét összevesztek, ekkor került elő a bicska. Láttam, hogy nála van, és úgy jött felém, én feltettem a kezem".Ha a kislánynak nincs útban a karja, a fejét is érhette volna a szúrás. A szülők tegnap feljelentést tettek az ügyben, a nyomozás megindult.