Képtelen leszokni a dohányzásról Szilágyi István özvegye

Szilágyi István temetése, temetés, színművész, színész, Új Köztemető, Kozma utca, 2020.05.22
Szilágyi István temetése a Kozma utcai Új Köztemetőben 2020.05.22-én
Vágólapra másolva!
Napi két doboz szivarkát szív el Szilágyi István özvegye. Mindezt évtizedek óta teszi. A káros szenvedélyére gyakorlatilag a nyugdíja nagy részét rákölti – tudta meg a Bors.
Vágólapra másolva!

Az ismert színészt, Szilágy Istvánt egy hónapja gyilkolta meg a gyanú szerint a saját fia, akit azonnal elfogtak a rendőrök. Így özvegye teljesen magára maradt, ráadásul rengeteg adóssága van. Emellett pedig nagyon sokat dohányzik. Napi két dobozzal szív el, így szinte semmire sem marad pénze.

mondta a Borsnak az özvegyasszony.

Fotó: Koncz Márton - Origo

"Nagyon régóta dohányzom, bár sokszor elhatároztam, hogy leszokom, még sosem sikerült. Pedig jó lenne, mert nagyon drága mulatság. Aki dohányzik, az mindig megoldja, hogy legyen cigije, így vagyok ezzel én is. Volt, hogy inkább azt vettem, mint ételt. Most, hogy ilyen sok segítséget kapok, és ételt is hoznak, ki tudom gazdálkodni a dohányt, ha azonban majd egyedül maradok, nem tudom, hogy lesz. Nem hiszem, hogy egyik napról a másikra le tudok majd szokni, de elképzelhető, hogy megint megpróbálok. Az egészségemet nem féltem, nemrég voltam orvosnál, és minden leletem jó volt"

- mondta a Borsnak.