Eltörte a barátnője bordáit egy szegedi férfi

2020.07.14. 17:02

Egy szegedi férfi egy januári hajnalon részegen ért haza, felkeltette a barátnőjét, majd rátámadt egy késsel. Mivel úgy látta, hogy ezzel nem tudott komoly sérülést okozni, meg is rúgdosta a nőt, akinek több bordája is eltört. Később a nőt, az apját és magát is fel akarta gyújtani.

A férfi tavaly tavasszal ismerkedett meg a francia nővel, akivel járni kezdtek. Nem éltek együtt, de sok időt töltöttek együtt az apja szegedi lakásában. Január 19-én részegen ért haza a lakásba, felkapcsolta a villanyt, felébresztette a barátnőjét és törni-zúzni kezdett. Ezek után a recés pengéjű késsel rátámadt a nőre, aki ráfogott a pengére, hogy kicsavarja a kezéből. A nő elesett, a bakancsban lévő férfi pedig többször belerúgott, amitől négy bordája eltört. Ettől lég- és vérmelle lett, ami életveszélyes sérülésnek minősül. Emellett a kezén is több helyen megvágta és a feje is megsérült. 

rendőrszalag, rendőrségForrás: Origo

A férfi a rugdosás után a konyhába ment, elővett egy üveg étolajat és leöntötte vele a nőt, a lakásban lévő apját és magát is. Elővette az öngyújtóját, majd azt mondta, hogy "most mind a hárman meg fogunk halni". Az öngyújtója viszont nem működött, ráadásul az étolaj szobahőmérsékleten nem gyullad be. Az ügyészség a férfit életveszélyt okozó testi sértéssel vádolja.