Gyálon bújt el az a férfi, aki eszméletlenre verte az élettársát - videó

Vágólapra másolva!
A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztálya és a kőbányai rendőrök szeptember 28-án hajnalban kerítettek körbe egy családi házat Gyálon. Ott bújt el az a 32 éves férfi, aki ellen személyi szabadság megsértése miatt adtak ki elfogatóparancsot, miután a testvérével együtt kocsiba tuszkolta, és bántotta a barátnőjét.
Vágólapra másolva!

A férfi szeptember 8-án délután testvérével együtt kocsival elment élettársa kőbányai lakása elé, mert vissza akarta adni a lakáskulcsát és a telefonját, amit előző nap, veszekedés közben elvett tőle.

R. Csaba visszaadta párjának a holmijait, de utána

megfenyegette, majd a hajánál fogva berángatta testvére autójába,

és hárman elindultak az Üllői út felé. Az autóban R. Csaba

ötvenszer vágta fejbe ököllel a nőt, többször megpofozta és fojtogatta is. A nő elvesztette az eszméletét,

majd mikor magához tért, kinyitotta az autó ajtaját, és amikor az lassított, kiugrott. Így menekült meg. Az áldozat könnyebben sérült meg.

Két nappal azután, hogy a testvérek ellen szeptember 9-én elfogatóparancsot adtak ki, R. László feladta magát a rendőrségen.

A férfit személyi szabadság megsértése miatt hallgatták ki, és javasolták a letartóztatását.

Két héttel később tudták meg a rendőrök, hogy lehet a testvére, R. Csaba, akinek az elfogására a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival együtt akciót szerveztek. A férfi Gyálon rejtőzködött egy családi házban.

Szeptember 28-án hajnalban, egy hőkamerás drónnal feltérképezték a házat, és a körülötte lévő erdős területet, majd körülvették, hogy megakadályozzák a férfi megszökését. Reggel fél 6-kor R. Csabát elfogták a házban.

A férfit, akiről kiderült, hogy a

Fővárosi Törvényszék is elfogatóparancs alapján kereste egy korábbi testi sértés miatt,

a kerületi rendőrkapitányságra vitték.

A X. kerületirendőrök R. Csabát kihallgatása után őrizetbe vették, és javasolták a letartóztatását. A bíróság mindkét férfi letartóztatását elrendelte - írja a Police.hu.