Megvadult bika esett neki a fejőnőként dolgozó Icukának Tolnanémediben. Kiderült, hogy a tulajdonos több hibát is vétett, a férfi most bíróság elé áll - olvasható a Bors beszámolójában.

Mint azt a Bors korábban megírta, a tolnanémeti tehenészetben fejőnőként dolgozó Icuka éppen a teheneket hajtotta volna ki a karámból, amikor az egyik, roppant erejű tenyészbika megvadult, és egyenesen a sikoltozó asszonynak rontott.

A bika felöklelte a nőt, a szarvaival dobálni kezdte, földobta a levegőbe, végül pedig többször is a betonnak, a vasrácsnak és az elválasztó vasrudaknak ütötte.

Az asszonnyal dolgozott akkor az unokatestvére is, aki megpróbálta megmenteni rokona életét, és egy terelőbottal igyekezett megfékezni a 7 mázsás bikát, de hiába. Az asszony életét már nem tudták megmenteni, még úgy sem, hogy a mentők azonnal a helyszínre érkeztek, az asszonyt ugyanis valósággal szétzúzta a felbőszült állat.

Illusztráció.Forrás: Pixabay

Édesanyámnak esélye sem volt egy ilyen hatalmas bikával szemben, megpróbált ugyan küzdeni, de csak remélni tudom, hogy keveset szenvedett
- mondta a napilapnak Ica lánya, Szilvia, aki elmondta azt is, hogy jelenleg három per is folyamatban van, egy büntető-, egy munkaügyi és egy kártérítési, de nem is sejti, hogy mikor lesz végük.

Az állat tulajdonosa első fokon 1 év és 8 hónap felfüggesztett fogházat kapott, azonban ez ellen felmentésért fellebbezett, másodfokú tárgyalása csütörtökön lesz.