Az európai baloldal nem hajlandó beszélni a migránsterrorról

HIDVÉGHI Balázs
Strasbourg, 2019. július 16. Hidvéghi Balázs, a FIDESZ-KDNP képviselője az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén Strasbourgban 2019. július 16-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Az európai baloldal nem hajlandó beszélni a migránsok által elkövetett terrorcselekményekről, arról, hogy ártatlan európaiakat mészárolnak le az utcákon - mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) képviselője kedden.
Vágólapra másolva!

A képviselő szerint a baloldali pártok

Hidvéghi Balázs, a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) képviselője Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Az EP állampolgári jogi, bel- és igazságügyi bizottságának (LIBE) hétfői ülésén kezdeményezésemre három jobboldali frakció írásban kérte, hogy vegyék napirendre az Európában újra megjelent iszlám terrorizmus kérdését, de

a baloldali pártok - köztük Dobrev Klára DK-s és Donáth Anna momentumos EP-képviselő frakciója - ezt leszavazták

- közölte. Hidvéghi Balázs azt mondta: "a balliberálisoktól ennyi telik, amikor ártatlan európaiakat fejeznek le terroristák. Olyan terroristák, akiket alig egy hónappal korábban hozott Európába valamelyik baloldali NGO migránshajója."

Ezzel szemben az, hogy szeptember 8-án a bevándorlók felgyújtották a görögországi moriai tábort, már két nappal később téma volt a bizottságban - fűzte hozzá.

A képviselő úgy fogalmazott: