Lengyelország
ÉLŐ
Hollandia

Egy kisgyerek biciklijét rabolta el, aztán leköpte a rendőröket egy békéscsabai férfi

Vágólapra másolva!
Egy békéscsabai férfi többször is lopott, valamint egy 9 év fiútól elrabolta a biciklijét. A vele szemben intézkedő rendőröket rendszeresen szidta és fenyegette, a cipőjük elé köpött.
Vágólapra másolva!

A 27 éves férfi tavaly júliusban bemászott egy békéscsabai családi ház udvarára, ahol megfogott egy 5000 forintos biciklit, és elindult azzal a kapu felé. A lopást észrevette a bicikli tulajdonosa, egy 9 éves fiú, aki odament hozzá és közölte vele, hogy a bicikli az övé, és megfogta a kormányát.

A férfi erre meglökte a vállánál és rászólt, hogy menjen onnan. Amikor a fiú hátrébblépett a férfi átdobta a kerítésen a biciklit majd elment onnan.

A bejelentés után a rendőrök elfogták a férfit, aki szidta őket és többször az egyikük lába elé köpött.
Ezen kívül több bűncselekményért is ebben az eljárásban vonják felelősségre. Tavaly februárban egy békéscsabai pékségben olyan kihívóan viselkedett, hogy rendőrt kellett hívni, akik megbilincselték.

A férfi ekkor is káromkodva fenyegette a rendőröket.

Májusban feltört egy parkoló autót, kővel betörte az ablakát és kiszerelte belőle az akkumulátort és a gázszűrőt. A lopással 22 ezer forintos, a rongálással 10 ezer forintos kárt okozott.

Június 15-én részegen ment be az egyik helyi kocsmába, ezért felszólították, hogy menjen el onnan. A férfi ezt nem tette meg, agresszívan viselkedett majd dulakodni kezdett egy másik férfival.
Július elején egy házból egy 15 ezer forintos hőlégbefújót lopott el.

Az ügyészség rablás, lopás, garázdaság és becsületsértés miatt emelt vádat a férfi ellen. Az javasolják, hogy a bíróság tartsa fenn a letartóztatását az elsőfokú ítéletig, és ítélje börtönbüntetésre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről