Nem szabadulhat a dorogi férfi, aki vascsővel támadt volt élettársa új párjára

Vágólapra másolva!
A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség a letartóztatása meghosszabbítását javasolta annak a férfinak, aki április 16 -án egy vascsővel támadt rá egy férfira, élettársa új barátját.
Vágólapra másolva!

A férfi találkozott korábbi élettársával Dorogon egy parkolóban, ahová a nő új párjával érkezett, mivel félt a volt élettársától. A támadó autóval érkezett a parkolóba. Ki sem száll. Nagy gázzal kitolatott és majdnem elgázolta a másik férfit. Ezután elhajtott a parkolóból, de pár percen belül visszatért, Akkor már kiszállt a kocsiból. Egy vascsövet tartott a kezében, amivel rátámadt a nő barátjára.

A fején és a bal bordáján ütötte meg, aztán össze is verekedtek. Az áldozatnak felepedt a fejbőre, ezen kívül több bordája eltört és a lépes is megrepedt. Életmentő műtétre volt szüksége, a lépét ki kellett venni.

A Komárom-Esztergom megyei rendőrök a férfit életveszélyes testi sértés miatt hallgatták ki. Az ügyben eljáró bíró egyetértett az ügyész javaslatával és április 19-én egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását.

Az ügyészek most javasolták, hogy hosszabbítsák meg még három hónappal a letartóztatását a tanú fenyegetése, befolyásolása és a bűnismétlés veszélye miatt.

Az ügyészi javaslatról bíró ügyiratok alapján dönt majd.