Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Fekete-Győrnek meggyűlt a baja a számokkal

Fekete-Győr András nem tudom
Vágólapra másolva!
Fekete-Győr Andrásnak komoly baja van a matematikával, hiszen saját közösségi oldalán tett tanúbizonyságot arról, hogy nem tud összeadni két számot. A Momentum elnökének baklövésére Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója hívta fel a figyelmet. Nem ez az első eset, hogy a baloldal saját hiányosságait leplezi le: nemcsak az derült ki, hogy komoly bajuk van a matematikával, hanem a helyesírás és az angol nyelv sem megy. 
Vágólapra másolva!

Közösségi oldalán Hollik István számológép használatát javasolja Fekete-Győrnek, aki valóban hibásan adott össze két számot.

Azt már tudjuk, hogy Karácsony Gergely legutóbb nem tudta leírni saját nevét helyesen, és a baloldal más tagjainak is meggyűlt már a baja a helyesírással, most az is kiderült, hogy számolni sem tudnak.

Kunhalmi Ágnesnek és Bangóné Borbély Ildikónak elkélt volna egy magyar helyesírási szabályzat, mielőtt kinyomtatják a transzparenseiket Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Néhány kommentelő üzent is a Momentum elnökének:

Itt van még egy:

A baloldalnak úgy tűnik, van még hová fejlődnie. Az MSZP-s Kunhalmi Ágnes például szeret ajtóknak futni, és komolyan meggyűlt már a baja a helyes beszéddel is, de volt, amikor például röhögőgörcsöt kapott élő egyenes adásban. Saját magáról azt mondta:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről