Komoly veszélyben vannak a családtámogatások

babakocsi séta anya család nyár természet
Vágólapra másolva!
A családtámogatások most veszélyben vannak, hiszen az a Gyurcsány Ferenc akar visszatérni a hatalomba, aki, amikor kormányzott, elvette a családok támogatását - mondta el Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Fidesz közösségi oldalára feltöltött videóban. Hozzátette: Gyurcsány megszüntette a családok adókedvezményét, elvette az otthonteremtési támogatásokat, devizahitelbe kényszerítve így magyar családok százezreit, és még a hároméves gyest is megszüntette. Hollik arra figyelmeztet, hogy ne legyünk naivak, mert ha hatalomra jutnának, ezt újra megtennék. 
Vágólapra másolva!

A kommunikációs igazgató azt is kifejtette, hogy

Európában egyedülálló az a családtámogatási rendszer, amit az elmúlt 11 évben a Fidesz-KDNP kiépített. Ez jövőre új elemmel bővülhet, hiszen, ha idén a gazdaság növekedése meghaladja az 5,5 százalékot, akkor jövőre a családok visszakapják azt az adót, amit idén befizettek.

Hozzátette: Azonban a családtámogatások most veszélyben vannak, hiszen az a Gyurcsány Ferenc akar visszatérni a hatalomba, aki, amikor kormányzott, elvette a családok támogatását.

Megszüntette a családok adókedvezményét, elvette az otthonteremtési támogatásokat, devizahitelbe kényszerítve így magyar családok százezreit, és még a hároméves gyest is megszüntette.

- mondta el, hozzáfűzve, hogy ez benne is van a programjukban.

Van, amelyik baloldali párt csak csökkentené a családi adókedvezményt, van, aki meg is szüntetné azt.

Gyurcsányék újra megtennék azt, amit évekkel ezelőtt. Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Hollik István azt kérte, hogy aki egyetért azzal, hogy továbbra is támogatni kell a családokat, az írja alá a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíciót.