Eltemették a jánossomorjai kézilabdás lányt, akit egy drogos sofőr gázolt halálra - videó

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Elbúcsúztak szerettei és sporttársai a jánossomorjai temetőben attól a 20 éves lánytól, akit egy drogos szlovák férfi gázolt halálra. A 35 éves sofőr otthagyta a haldokló lányt az út szélén. Ezután nem sokkal egy mosonmagyaróvári férfit is elgázolt, aki azóta mesterséges kómában fekszik a győri kórházban.
Vágólapra másolva!

Eltemették a múlt hétfőn Jánossomorján halálra gázolt kézilabdás lányt, akit hajnalban, biciklijén ülve ütött el egy szlovák ámokfutó. A férfi meg sem állt a kocsival, csak továbbhajtott, mintha mi sem történt volna. A fiatal lánynak esélye sem volt, hogy túlélje a súlyos balesetet.

Elsők között érkezett a baleset helyszínére Mihályi Zsuzsanna háziorvos, aki a Tényeknek elmondta, a lány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett megmenteni az életét.

A biciklijét, a táskáját, a cipőjét és a szemüvegét méterekkel távolabb találták csak meg,

vagyis a sofőr rendkívül gyorsan hajtott, amikor elütötte őt.

A híradóban felidézték, hogy a szlovák sofőr alig egy órával később Mosonmagyaróváron is elütött egy biciklist. Egy kétgyerekes apa szenvedett balesetet, akit a gázolás után szintén magára hagyott. A férfi a kislányáért indult reggel, hogy együtt menjenek az óvodába.

A férfi egyik szomszédja azt mesélte, hogy a családtagok máig nem tudták feldolgozni a történteket, és hogy

a férfi mesterséges kómában fekszik a győri kórházban.

Az ámokfutót a rendőrség még aznap letartóztatta. Kiderült, eddig háromszor volt börtönben, legutóbb öt nappal a halálos gázolás előtt szabadult. Bevallása szerint 4-féle drogot fogyasztott, mielőtt autóba ült, szinte alig emlékszik valamire a múlt hétfőn történtekből.

Címlapi képünk illusztráció.