Veres Zoltán: Ez így nem együttműködés

Vágólapra másolva!
Veres Zoltán, a Fidesz erzsébetvárosi önkormányzati képviselője, frakcióvezetője a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt az önkormányzat feladatairól, a jelenlegi városvezetés hibáiról.
Vágólapra másolva!

A politikus a saját munkáját illetően elmondta, frakcióvezetőként össze kell fognia a saját képviselőcsoportját, mellette tisztában kell lennie az összes előterjesztéssel, javaslattal, ehhez minden anyagot el kell, olvasson, valamint a szükséges információkat is be kell szereznie. Mellette természetesen a városvezetéssel, a többi frakció vezetőjével, képviselőjével is kell kommunikálni, hiszen a testület alapvetően az együttműködésre épül.

A jelenleg ellenzéki Fidesz frakció az elmúlt két évben ebben a szellemiségben készítette el javaslatait, bár az is igaz, ezeket nem hallgatta meg a többség, pedig a nyitottság az, amely mentén tudna működni egy város, egy kerület. A képviselő mindezek mellett egy nagy területet átfogó bizottságot is vezet, ami a szociális ügyektől kezdve a kultúráig sok mindennel foglalkozik.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.