Az a nő egy pszichopata! - megdöbbentő részletek a Kapás utcai gyilkosságról

KAPÁS UTCA 31. Gyilkosság, halál, bűnügy, bűn 2021.02.01.
Vágólapra másolva!
Mindig agresszív volt, féltékenykedett és folyamatosan zaklatta élettársa munkatársnőit a Kapás utcai gyilkosság gyanúsítottja az áldozat Origónak nyilatkozó, nagyon közeli ismerőse szerint. A 39 éves nő hétfőn ölte meg a 36 éves férfit a lakásában, fejszével és késsel is rátámadt, majd magával is végezni akart.
Vágólapra másolva!

A szomszédok tegnap azt mondták az Origo riporterének, hogy régóta rossz volt köztük a viszony. Ezt a neve elhallgatását kérő ismerős is megerősítette, majd hozzátette, hogy a gyilkossággal gyanúsított 39 éves kozmetikus,

H. Krisztina kezdeményezte ezeket a veszekedéseket,

amelyeknek a szomszédok is fültanúi voltak.

Azt is elárulta, hogy a pár szakított a múlt héten.

Helyszínelő a Kapás utcában 2021. február 1-jén Fotó: Polyák Attila - Origo

A férfi, akit jámbornak, tisztességesnek és naivnak nevezett, a múlt héten elköltözött a nőtől, de még felment hozzá a gyilkosság napján, mert volt élettársa beszélgetni akart vele. Ekkor történt a tragédia.

- mondta az Origónak nyilatkozó ismerős.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Arról is beszélt, hogy Krisztina korábban is rátámadt már Attilára, érzelmileg zsarolta a szakítás után, és többször fenyegetőzött öngyilkossággal.

A férfi rokonai, ismerősei kérlelték az áldozatot, hogy hagyja ott a nőt, de ő nem tette meg. A férfi egy 7 éves kislányt is nevelt, a nő lányát, aki a támadás idején az édesapjánál volt.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Ahogyan korábban megírtuk, Budapest II. kerületébe,

a Kapás utca egyik társasházához riasztották a rendőröket hétfő este, mert az egyik lakásban holtan találtak egy férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra február 1-jén 19 óra 20 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy II. kerületi lakásban tragédia történt.

A támadót, egy 39 éves nőt, a mentők a lakásból vitték a kórházba. Mint kiderült, a nő megölte az élettársát, akire fejszével és késsel is rátámadt. Aztán megpróbált saját magával is végezni.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói fél órán belül elfogták a nőt,

akit emberölés miatt hallgattak ki gyanúsítottként.

A Fővárosi Főügyészség indítványozta a letartóztatását. A kényszerintézkedésről a Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája várhatóan holnap dönt majd.

Ha Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelki elsősegélyszámot!