Lengyelország
ÉLŐ
Hollandia

Orbán Viktor: Brüsszel azt akarja, hogy az LMBTQ-aktivistákat beengedjük az iskolákba és az óvodákba - videó

ORBÁN Viktor
Belgrád, 2021. július 8. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen az érkező Orbán Viktor kormányfő nyilatkozik a közmédiának a belgrádi repülőtéren 2021. július 8-án. A háttérben Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vágólapra másolva!
A vita arról szól, ki dönt arról, hogyan neveljük a gyermekeket, az európai alapszerződések szerint ez nyilvánvalóan a magyarok, vagyis nemzeti hatáskörbe tartozó kérdés – minderről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt Belgrádban. 
Vágólapra másolva!

Az Európai Parlament és az Európai Bizottság azt akarja, hogy az LMBTQ-aktivistákat beengedjük az iskolákba és az óvodákba - mondta a magyar miniszterelnök Belgrádban. Orbán Viktor úgy értékelt:

- mondta.

Magyarország ezt nem akarja - szögezte le. A vita arról szól, ki dönt arról, hogyan neveljük a gyermekeket. Az európai alapszerződések szerint ez nyilvánvalóan a magyarok, vagyis nemzeti hatáskörbe tartozó kérdés.

Orbán Viktor: Itt a brüsszeli bürokratáknak nincs semmi keresnivalója Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Itt a brüsszeli bürokratáknak nincs semmi keresnivalója" - jelentette ki a miniszterelnök, hozzátéve: "akármit is csinálnak, nem fogjuk beengedni az LMBTQ-aktivistákat a gyerekeink közé az óvodákba és az iskolákba".

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről