Eljátszotta, hogy meg akarja venni a luxuskocsit, de amikor lebukott, megkéselte a sofőrt - képek

Vágólapra másolva!
Késsel támadt rá egy autó tulajdonosára egy férfi Üllőn. Korábban azt mondta, meg akarja venni a kocsit. Még a házához is elvitette magát. Amikor egyértelmű lett, hogy nincs pénze, rátámadt a tulajdonosra. Pereceken belül elfogták. A zsebéből két kés is előkerült.
Vágólapra másolva!

Egy 31 éves férfi autóvásárlás ürügyén beszélt meg találkozót egy ismerősével csütörtök délutánra. A kocsiért közel 5,5 millió forint vételárban egyeztek meg, amelyet a vevő átutalással akart rendezni.

Forrás: Police.hu

Előbb a pándi otthonába kocsikáztak – mondván, magához veszi a pénzt, amit aztán átutal az eladónak. A házából egy szatyorral a kezében jött ki, majd az autóba ülve Üllőre indultak.

Az autó tulajdonosa akkor kezdett gyanakodni, amikor utasa egy erdős rész felé navigálta.

Ekkor már egyre kevésbé volt számára hihető, hogy a közelben valóban van egy bank. Irányt váltott, és lakott területre fordultak, ahol megálltak.

Ebben a pillanatban a vevőjelölt késsel támadt áldozatára, aki védekezés közben a kezén megsérült.

A tulajdonos kiugrott a kocsiból, és a legközelebbi háznál segítséget kért, miközben támadója megpróbált elhajtani az autóval. Az elektronika azonban blokkolt, és az autó leállt.

Az utcába rendőrök és mentősök érkeztek, a véres ruhás támadót pedig pillanatok alatt elfogták, majd bilinccsel a kezén előállították. A zsebében két dobókést találtak, azt azonnal lefoglalták.

Forrás: Police.hu

A másik férfit közben a mentősök kórházba vitték.

Forrás: Police.hu

Az őrizetbe vett férfi - aki ellen jelenleg további négy hasonló ügy miatt folyik eljárás – a kihallgatásán nem tett vallomást.