Az óriási felháborodás miatt ötször átírta, aztán eltüntette botrányos bejelentését Szaniszló Sándor

Vágólapra másolva!
Miután óriási felháborodás lett posztjából, Szaniszló Sándor, Pestszentlőrinc DK-s polgármestere előbb folyamatosan módosítgatta, majd törölte azt. 
Vágólapra másolva!

Az Origo írta meg elsőként, hogy a baloldali városvezető csütörtökön arról írt közösségi oldalán, hogy mivel a kerületiek nagy számban nem tartottak igényt a kínai vakcinára, ezért a felhasználatlan adagokat a kormány elszállítja.

Gyorsan kiderült, hogy Szaniszló állítása nem igaz, óriási igény mutatkozik a mellőzött oltóanyagokra. Miután a bejegyzés megjelent, pillanatokon belül több százan tiltakoztak amiatt a poszt alatt, hogy a baloldali városvezetés nem is ajánlotta fel nekik a kínai oltást, amit egyébként minden probléma nélkül elfogadtak volna.

Többek között ilyen és ehhez hasonló hozzászólások érkeztek Szaniszló írásához: "Mi kértük volna! Hol nem volt jelentkező? Remélem, hogy ez csak valami vicc! Rögtön mennénk, ha szólnának!"

Jól láthatóan óriási felháborodás alakult, amiért Szaniszló politikai okokból inkább felhasználatlanul elszállíttatta a fel nem használt oltóanyagokat, mintsem hogy a kerületieket beoltassa vele. Végül

a tiltakozás miatt a DK-s polgármester meghátrált: előbb módosította a posztját.

Eredeti formájában így nézett ki:

Forrás: Facebook

Ahogy az a bejegyzés szerkesztési előzményében látható volt, a baloldali polgármester folyamatosan módosítgatta a bejegyzést, újabb és újabb mentegetőzésekkel kiegészítve.

Forrás: Facebook

Az ötödik módosítás után végül délután öt óra körül törölte a posztot.