Barátnőit védte, amikor agyonütötte egy 17 éves fiú Kaposváron - a kórházban meghalt

Vágólapra másolva!
A barátnőit akarta megvédeni az a fiatal, akit egy 17 éves fiú olyan erővel ütött meg, hogy a földre zuhant, és a fejét beverte a kövezetbe. Komoly koponyasérülései lettek, másnap került kórházba, ahol napok alatt meghalt. Támadója rövid idő alatt 11 bűncselekményt követett el, most a fiatalkorúak börtönébe kerülhet.
Vágólapra másolva!

A fiatal fiú apjával, testvérével és egy ismerősükkel tavaly januárban részegen

addig rúgtak és ütöttek egy kaposvári buszmegállót, amíg annak üvege kitörött.

Összesen 124.000 forint kár okoztak.

A fiú fél évvel később négy barátjával azért rontott rá volt barátnője családjára, mert találkozni akart a lánnyal, aki kifejezetten előle menekült el otthonról.

Amikor a lány családjának a házához értek, berúgták a kaput, és hárman ütni kezdték a családfőt,

ketten pedig az ajtóhoz álltak, hogy senki se tudjon kimenni, hívni a rendőröket.

Forrás: Ügyészség

A fiú pár nappal később ismerőseivel több szórakozóhelyen is italozott Kaposvár belvárosában. Később az utcán részegen tiszteletlen megjegyzést tett egy fiatal lányra. A lány barátnője erre vitatkozni kezdett vele.

Hogy elkerülje a nagyobb bajt, a lányok barátja közéjük lépett, és el akarta tolni a férfit ismerőse közeléből.

Az agresszív fiú a beavatkozásától ideges lett, és bal kézzel állon vágta a fiatal férfit, aki ettől úgy zuhant a földre, hogy beverte a fejét a kövezetbe, és azonnal elvesztette az eszméletét.

Forrás: Ügyészség

A megvert fiatal másnap otthon rosszul lett, az anyja azonnal hívta a mentősöket, akik kórházba vitték, ahol megműtötték a koponyáját. Azonban ez sem mentette meg az életét,

a műtét után fellépő szövődményekbe pár nappal később meghalt.

Az agresszív fiú fiatalkorúak börtönébe kerülhet, két társát végrehajtandó börtönre ítélhetik az ügyészségi indítvány alapján.