Majdnem százezer forintos kár keletkezett, miután egy férfi összeverekedett volt élettársa testvérével egy családsegítőben Tápiószelén.

Vádat emelt a Nagykátai Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki egy családsegítőben verekedett össze volt élettársa testvérével - derül ki a Pest Megyei Főügyészség közleményéből. A vádirat szerint az elkövető féltékenységből először volt élettársa egyik fogát törte le két ütéssel  még tavaly decemberben féltékenységből Tápiószelén az utcán.

Másnap a nő a testvérével a helyi családsegítőbe ment, de az elkövető észrevette és követte őket oda.

Százezer forintos kár keletkezett

Az épületben az elkövető és a sértett testvére összeszólalkoztak az előző napi bántalmazáson, majd az elkövető nekiugrott a testvérnek és verekedni kezdtek. A családsegítő belső kameráinak felvételei szerint az elkövetőt az sem zavarta, hogy 

a családsegítőbe közben több ügyfél is érkezett.  A verekedés során több szék és egy asztal is megrongálódott, majdnem százezer forintos kár keletkezett.

– Az ügyben a Nagykátai Járási Ügyészség emelt vádat súlyos testi sértés bűntettének kísérlete, garázdaság vétsége, rongálás vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt – írják a közleményben.