Apáti Bence: A pesti nincsmásik Pravda szerint rossz a nyelvtanítás, ezért hiperpasszív Kamu Geri

Vágólapra másolva!
Fránya dolog az emlékezet, az pedig még rosszabb, ha cserbenhagy minket. Dühítő.
Vágólapra másolva!

Frusztrál, hogy valami rémlik, de nem ugrik be, hogy is volt az a bizonyos eset, amire vissza szeretnénk emlékezni.

Ilyenkor elővesszük a jó öreg Google-t, és elkezdünk keresgélni. Mondjuk, megnézzük, hogyan vélekedett néhány évvel ezelőtt a nyelvtudás hiányáról a függetlenobjektív siserahad.

A SZAKMA, a magukat minden felettinek gondoló kiválóbbnál kiválóbb szakemberek, akiknek az egyik kedvenc elfoglaltságuk, hogy minden áldott hónapban agyon- és körbedíjazzák magukat. Mert egyszerűen jár nekik az a havi egy díjacska, hiszen a nap mind a 24 órájában olyan, de olyan objektívak, hogy világszerte a csodájára járnak a függetlenségüknek.

De mielőtt továbbmennénk; érdemes tisztázni valamit.

Karácsony Gergely nem tud angolul.

Pont.

Ezt lehet szépíteni, optikai tuningokkal ellátni, vagy épp összevissza hazudozni róla, ahogyan a világhírű függetlenobjektív kollégák nap mint nap eleget is tesznek ennek a csöppet sem egyszerű feladatnak, csak épp nem érdemes, mert számtalan kép és hangfelvétel, meg számla bizonyítja az ellenkezőjét.

Gondoljunk csak a Hableány-katasztrófa évfordulójára, amikor Szijjártó miniszter úr fordított a főpolgármester úrnak, vagy arra a másik hírhedt eseményre, amikor egy nemzetközi sajtótájékoztatón Barabás Richárd tette ugyanezt, vagy idézzük fel azokat a többmilliós összegeket, amelyek tolmácsok zsebében leltek nyugalomra.

Esetleg emlékezzünk vissza Gergőnk legutóbbi roppant kínos incidensére;

szombaton a Deutsche Welle riporterének kérdései hallatán kezdett bambán mosolyogva, zavartan maga elé nézni, a páros napokon középfokú nyelvvizsgát kamuzó Gergely.

Esetleg idézzük fel, hogy a nincsmásik Pravda, a Telex, milyen hihetetlen anyagokkal kezdte mentegetni a hol középfokú, hol hiperpasszív angolt, hol diszlexiát hazudó Kamu Geri füllentéseit.

Legutóbb például egy olyan cikkel igyekeztek mentőövet dobni a saját hazugságaiba végérvényesen belefulladó miniszterelnök-jelöltnek, amely a magyarországi "híresen rossz és használhatatlan idegennyelv-oktatást" vette górcső alá.

Hiánypótló anyag volt.

Úgy kellett Gerinek, mint egy falat kenyér.

Vagy Unicum.

De nézzük, ahogy ígértem, milyen gyönyörű őrjöngésrohamot kaptak a most a nyelvtudás hiányát firtató jobboldali sajtón fanyalgó függetlenobjektív sajtómunkások.

Régi kedvencem, Sarkadi Zsolt például ezt írta a 444-en, miután Vida Ildikó tolmácsot szeretett volna kérni az amerikai ügynökkel - pardon, ügyvivővel - folytatott beszélgetése során:

Zsolt fantasztikus figura, mert két napja viszont már ezt bírta lepötyögni:

Igen, mi harsogjuk, mert ti kussoltok.

Pedig nem volt ez mindig így, kedves kollégád, Ács Dániel - szintén 444 - ugyanis így gúnyolta Vida Ildikót:

Ízlelgessük akkor ezt egy picit!

Tehát a most fanyalgó, de inkább kussoló ballib propaganda szerint egészen döbbenetes, sőt, hülyét csinál magából az egész világ előtt az, aki nem tud angol nyelven tárgyalni, de még egy random CBA-pénztáros képességeivel sem rendelkezhet olyan valaki, aki nem beszél tökéletesen idegen nyelveket.

Mondanom sem kell, Daninknak mostanában egy szava sincs Gergely vesszőfutásához.

Az Index következik:

A sort még hosszan lehetne folytatni, de felesleges, a magukat objektívnek hazudó ellenzéki újságírók most is, mint oly sokszor, ismét bebizonyították, hogy bár reggeltől estig a kormánypárti sajtót propagandázzák, a sajátjaikkal végtelenül elfogultak, és mindent megtesznek értük.

Például némán félrenéznek és hallgatásba burkolóznak, amikor kiderül, hogy Karácsony Gergely nem beszél nyelveket, holott 7 évvel ezelőtt láttuk, mit műveltek Vida Ildikóval.