Pornófelvétellel zsarolták társai a nyolcadikos Noémit

Az iskolai megfélemlítés valós probléma, mellyel szemben fel kell lépni! zaklatás csúfolódás gúnyolás
,,Az iskolai megfélemlítés egy intenzív, ismétlődő folyamat, amikor az a cél, hogy két személy, vagy két csoport közti erőegyensúlyt felborítsanak, és az úgy is maradjon"
Vágólapra másolva!
Undorító dolgot műveltek társai a nyolcadikos Noémivel Kunszentmiklóson. Az évfolyamnak létrehozott Facebook-csoportban egy állatos pornófelvételt küldözgettek egymásnak a diákok. Azt állítva, hogy a felvételen szereplő kerek arcú, hullámos hajú lány valójában Noémi. A videó miatt ismeretlen felnőtt férfiak kezdtek el üzeneteket küldözgetni a 14 éves lánynak. Az esetből rendőrségi ügy lett - számol be róla a Blikk.
Vágólapra másolva!

- nyilatkozta a lány édesanyja, Erzsébet. A nő abban bízott, hogy a felvétel terjedése leáll az interneten, azonban nem így történt, sőt több felnőtt is megkereste a lányt.

Noémi becsületsértés miatt feljelentést tett a rendőrségen.

A rendőrség elkezdte a nyomozást, azonban az édesanya szerint nem tudják, mit tegyenek. Először elküldték az iskola igazgatójához, aki szerint a diákok csak ugratták a lányt és bocsánatot fognak kérni, ami eddig nem történt meg.

- mondta Erzsébet. A lány képviselője, dr. Kertész Gusztáv ügyvéd kijelentette, a gyerekeknek tudniuk kell, hogy amit egy ártalmatlan viccnek gondoltak, az valójában súlyos bűncselekmény.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Noémi ügyében jól haladnak a nyomozók, és az eljárás hamarosan vádemelési szakaszba léphet

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség közölte, hogy november 15-én egy fiatalkorút gyanúsítottként hallgattak ki, mégpedig a nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett rágalmazás vétsége miatt. A gyanúsított panasszal élt, amit a Kecskeméti Járási Ügyészség elutasított.