Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Elképesztő, mit reklámoz Balogh Levente

Vágólapra másolva!
A VIONN Magyarország a közelmúltban jelentette be vadriasztójának hazai márkanagykövetét az ország egyik legsikeresebb és legismertebb üzletemberének, Balogh Leventének a személyében, aki hisz abban, hogy az innovatív megoldásnak köszönhetően nagy lépést tehetünk a minél biztonságosabb autózás világa felé. A hír olyannyira bejárta a világot, hogy még a világhírű Supercar Blondie figyelmét is felkeltette, akinek tartalmait több mint 70 millióan követik.
Vágólapra másolva!

Magyarországon évente a negyvenezret is elérheti a vadgázolások száma. A sok esetben vétlen sofőrök szarvasokat, nyulakat, fácánokat, de még házi kedvenceket is elütnek, ezzel komoly károkat okozva a gépjárművekben, nem beszélve a kioltott életekről. Ráadásul mindez nem csak az év egy adott szakaszában, de minden évszakban valós veszélyt jelent, hiszen a vadállatok hol élelemszerzési, hol szaporodási ösztönüktől vezérelve folyamatosan hagyják el a megszokott környezetüket. Az Országos Vadgazdálkodási Adattár statisztikái szerint az őzek vannak a legnagyobb veszélynek kitéve, de sok mezei nyúl és fácán is áldozatául eshet a magyar autósoknak.

Az úttestre kiugró állatok ellen sokáig nem volt valós megoldás, egy új és innovatív vadriasztó viszont a speciális technológiának köszönhetően helyezi minden eddiginél nagyobb biztonságba az autózókat. A VIONN termékében egy beépített érzékelő figyeli az autó mozgását, amely az eszköz induláskor automatikusan bekapcsolódik. Menet közben a szintén beépített hangszórónak köszönhetően jelzi az autós érkezését az állatvilágnak. A készülék a gyártó által kifejlesztett hangfrekvenciát bocsát ki, ami már az autó érkezése előtt zavaróan hat a vadakra, ezért távol maradnak a hang forrásától. A két év gyártói garanciával rendelkező innováció lényege, hogy a szélenergiával működő termékekkel ellentétben alacsonyabb sebességen is bekapcsol. Tehát nem csak az állatok biztonságát garantálja az utakon, de egy sokkal biztonságosabb vezetést is. Ráadásul a megoldás minden körülmény között állja a sarat: mivel évszakálló, az autósok az eszköz használatával biztonságban utazhatnak az év 365 napján.

A márka olyannyira bízik az innovatív megoldásában, hogy pénzügyi garanciát is vállalnak, és az esetlegesen bekövetkezett kárt Amerikában ötezer dollárig, Magyarországon pedig öt munkanapon belül megtérítik az ügyfeleiknek egymillió forintig.

Forrás: Origo

Balogh Leventével nagy lépést tehetünk a minél biztonságosabb autózás világa felé”

A magát többnyire egyszerű üzletemberként aposztrofáló Balogh Levente egyszerre sikeres vállalkozó, éles szemű befektető, cápa, egyúttal a nemzetközi márkaépítés mestere, aki a legtöbbet mégsem az iskolákban, hanem a családjától, különösen az édesapjától, majd a sportból, valamint az életben tapasztalt krízishelyzetekből és sikerekből tanulta. A Facebookon több mint harmincezer követővel rendelkező szakember azt vallja, hogy a minőség nem extra tulajdonság, hanem alapkövetelmény, amely ars poetica akár a VIONN sajátja is lehetne.

Az ország egyik legismertebb és legsikeresebb üzletemberével, Balogh Leventével való együttműködésünk kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy széles körben megismertessük az autósokat a márkánk innovatív megoldásával” – mondja a cég sajtószóvivője és pr-menedzsere, Natasha Chughtai. A szakember hozzátette: „Azok a szavak, amelyekkel a VIONN márkát leírjuk, nemcsak jelzők, hanem a cégünk értékteremtésének meghatározó építőkövei: hitelesség, garancia és maximális védelem. Balogh Levente személyében sikerült megtalálnunk azt a személyt, aki hitelesen fogja képviselni ezen értékeinket, ajánlásával pedig hiszem, hogy nagy lépést tehetünk a minél biztonságosabb autózás világa felé, hiszen a biztonságos utazás minden gépjármű-vezető felelőssége.”

Megkezdte világhódító útját a VIONN

Supercar Blondie-t Magyarországon – ahogy a világ többi táján – is alig kell valakinek bemutatni. A márka arca, Alex Hirschi-t emberek milliói követik a különböző közösségi média oldalakon, ahol előszeretettel avatja be a nézőket az olyan luxusautók világába, mint az Aston Martin, a Bentley vagy a Bugatti.

A legfrissebb hír Supercar Blondie oldaláról, hogy ő is beszámolt a VIONN vadriasztó fejlesztéséről, illetve Balogh Levente márkanagyköveti megbízásáról.

Az Egyesült Arab Emirátusokban élő Supercar Blondie egyes becslések szerint évente több mint egy millió dollárt tesz zsebre csupán a szponzorált posztjainak köszönhetően. Egyetlen TikTok-videójával hatezer dollárt keres. Vélhetően ő a világ legjobban fizetett autós influenszere. Kell ennél jobb reklám a VIONN-nak?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről