Alpári stílusban kommentálta Karácsony Gergely a városházi bizottsági meghallgatáson, hogy hangfelvételek bizonyítják, hogy el akarták adni a Városházát. A Mediaworks Hírcentrum videósorozatban mutatja be, hogyan zajlott a folyamat: hogyan bukott le Bajnai Gordon a Városháza-botrányban, hogyan jutott el a főpolgármester a "féknyúzozástól" a "lesz.romig", miközben már az egyik helyettese mindent beismert. A filmek a november 4-e és január 17-e közötti időszakot dolgozzák fel.

Első rész: A Városháza eladása

Az Indexen jelent meg november 4-én egy cikk azzal a címmel, hogy „Budapest vezetése eladná a Városházát". Mint írták: „Vevőt keres a Városháza hatalmas értékű, műemléki védelem alatt álló épületegyüttesére a főváros vezetése. Ezt követően hamarosan jelentkezett Anonymous, aki korábban a Cseh Katalin-botrány kapcsán vált ismertté. Az álarcos alak hangfelvételeket hozott nyilvánosságra, amelyeken Gansperger Gyula hallható. A baloldali üzletember egy bizonyos Berki Zsoltról beszél, akinek nagy hatása van az önkormányzati ingatlanok eladására. Elhangzik Barts Balázs neve is, aki a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. vezérigazgatója. Karácsony Gergely egyből tagadásba menekült, ám alig egy hét alatt a teljes tagadástól eljutott a részleges beismerésig. A főpolgármester ugyan továbbra is arról beszélt, hogy szerinte nincsen ilyen ügy, de az egyértelműen kiderült, hogy a vagyonkezelő igazgatója tárgyalásokat folytatott a Városháza értékesítésével kapcsolatban. A videósorozat első része a november 4-e és 12-e közötti időszakot dolgozza fel.

Második rész: A jutalékos rendszer

November 16-án kedden rendkívüli sajtótájékoztatót tartott Karácsony Gergely a helyetteseivel, ugyanis újabb kínos hangfelvétel került elő, amiben a telekeladások kapcsán Gansperger Gyula baloldali üzletember felvázol egyfajta jutalékos rendszert, megemlíti Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes nevét, és még Bajnai Gordonét is. A sorozat második részében a szerkesztők azt is tisztázzák, hogy ki kicsoda, és kinek milyen szerepe van ebben a szövevényes történetben.

Harmadik rész: Bajnai Gordon és a fővárosi cápák

November 23-án ismét jelentkezett Anonymous, és ezúttal a nyilvánosságra került hangfelvételeken Bajnai Gordon volt hallható. A volt szocialista kormányfő, Gansperger Gyula és a Városháza iránt érdeklődő potenciális vevő társaságában, a fővárost vezető koalícióban úszkáló cápákról beszél.Bajnai később azzal védekezett, hogy a felvételeken hallható beszélgetésekbe őt „beleprovokálták". A botrány kirobbanásának harmadik hetében, november 24-én végül a fővárosi közgyűlés felállított egy vizsgálóbizottságot, annak ellenére, hogy Karácsony Gergely korábban arról beszélt, hogy nem fogják kivizsgálni az ügyet, mert nincs mit. A héttagú bizottság baloldali többséggel állt fel.

Negyedik rész: A bizottság

November utolsó napjaiban Karácsony Gergely ugyan megint témát adott a sajtónak azzal, hogy megpróbálta megmagyarázni, hogy miért használt buszsávot szolgálati autójával, de ezen a héten a Városháza feltételezett eladása körüli botrány is fontos állomásához érkezett. Megkezdte ugyanis munkáját a bizottság, amely azt vizsgálja, mi is történt pontosan. Közben Anonymous sem tétlenkedett,nyilvánosságra hozott egy felvételt, amin Barts Balázs a Mocsárosdűlő kapcsán beszél arról, hogy a védett területen több százezer négyzetméternyi ingatlan épülhetne, az építési szabályzatot pedig a befektetők érdekeihez igazítanák. A sorozat negyedik része azzal zárul, hogy a rendőrség több helyszínen is házkutatást tartott.