Joe Biden új vezetőt nevezett ki az Amerikai Egyesült Államok nukleáris hivatalának élére. Az új vezető – saját önmeghatározása szerint – nem bináris, transznemű homoszexuális. Sam Brinton azt is elmondta már magáról, és számos fénykép tanúskodik erről a szokásáról, hogy a szadomazo és a kikötözős szexet szereti, ráadásul az a kedvence, hogyha a partnerei kutyának vannak öltözve, és ő pórázon sétáltatja őket - erről beszélt Bayer Zsolt legújabb vlogbejegyzésében.

Bayer Zsolt a videóban elmondta, hogy 

ilyen felvételek garmadával találhatók az új vezetőről például a saját Instagramján. 

Sam Brinton Jane Fonda színésznővelForrás: intomore.com

Én pedig azt gondolom, ezennel szép lassan elérkezett a világvége. Ráadásul Rod Dreher kollégám a Mandineren, aki sokkal többet tud erről a figuráról, írt egy hosszú cikket, amelyben azt is leírja, hogy nevezett emberünk amerikai egyetemekre és főiskolákra jár oktatni, még egyszer mondom, oktatni a biztonságos szadomazo meg kikötözős szexet 

- mondja a publicista, aki hozzáteszi:

Sam Brinton oktatás közbenForrás: DailyMail

És ezekről az oktatásairól aztán a hallgatók, a diákok az iskola újságjába lelkesült hangú cikkekben számolnak be, hogy mennyire csodálatos volt az előadás. 

Én pedig azt gondolom, mondom másodszor, ez a világvége. És ha ma ez a szerencsétlen, aberrált, nyomorult, beteg ember büszkén a campusokon tanítja az ő kikötözős meg a szadomazo szexet, akkor ugyan mi a biztosíték arra, hogy majd jövőre nem hívják meg egy középiskolába előadást tartani, két év múlva egy általános iskolába, három év múlva meg az oviba? Hiszen minden rendben van, nem? Nem, ez jusson eszükbe többek között április 3-án, amikor a népszavazáson is döntünk.