Brutálisan megvertek egy férfit egy tatabányai dohánybolt előtt - videó

Testi sértés a dohányboltnál, komárom-esztergom megye, magyarország ügyészsége
Vágólapra másolva!
Súlyos testi sértés kísérletével vádolja a Tatabányai Járási Ügyészség azt férfit, aki egy dohánybolt előtt rátámadt egy másik férfira. 
Vágólapra másolva!

2021. november 28-án egy tatabányai dohánybolt előtt egy részeg férfi belekötött egy másik férfiba.

Amikor kiszemelt áldozata visszakérdezett, agresszívan és szitkozódva megindult felé.

Az áldozat bement az üzletbe, de a bejárati ajtót már nem tudta becsukni, mert a részeg támadó befelé nyomta és közben fenyegetőzött.

Az áldozatnak csak a dohánybolti eladóval együtt sikerült kitolnia a férfit az üzlet elé. A támadó viszont nem nyugodott meg, nem hagyta abba. Megragadta az ajtóban álló férfi karját, és szó szerint kirángatta az utcára, miközben halálosan megfenyegette.

Azt mondta neki, hogy megveri és meg fogja ölni.

Az áldozat a földre esett. A támadó lendületet vett, és többször belerúgott a földön fekvő férfiba. Az egyik rúgásnál viszont elvesztette az egyensúlyát, és elesett a részegsége miatt.

Miután sikerült feltápászkodnia, a férfit a lábánál fogva húzta a földön.

Az egészet rögzítette egy térfigyelő kamera:

A támadásnak a dohánybolt eladója vetett véget. Az áldozatnak 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek, de a szakértők szerint a bűncselekmény alkalmas volt ennél súlyosabb sérülés okozására is. Az ügyészek a vádiratban azt indítványozták, hogy a Tatabányai Járásbíróság a különös visszaeső férfit küldje börtönbe, és a közügyektől is tiltsa el.