Idén új helyszínen várja az adományokat a Mikulásgyár

Mikulásgyár A MikulásGyár nem tesz különbséget ember és ember között, nem kérdezi, ki miért éhezik. Ha tud, segít, tekintet nélkül származásra, etnikumra, nemzetiségre, vallásra, életkorra. A MikulásGyár szellemisége a humánumból és a szolidaritásból faka
A MikulásGyár nem tesz különbséget ember és ember között, nem kérdezi, ki miért éhezik. Ha tud, segít, tekintet nélkül származásra, etnikumra, nemzetiségre, vallásra, életkorra. A MikulásGyár szellemisége a humánumból és a szolidaritásból fakad. A MikulásGyár elsősorban tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, édességet vár adományként. Fontos hangsúlyozni, hogy a rászorultaknak tartós élelmiszerre van a legnagyobb szükségük, így, amennyiben lehetőségük van, hozzanak minél több konzervet, tésztát, lisztet, cukrot, rizst, krumplit, almát, olajat, ivóvizet, édességet. /Mikulásgyár
Vágólapra másolva!
Idén új helyszínen, az V. kerületben, a Városháza Parkban lévő Szolidaritás parkjában nyitotta meg kapuit az ország egyik legnagyobb karitatív akciója, a Mikulásgyár, ahol december 22-ig várják az ajándékokat- közölte a Mikulásgyár Alapítvány az MTI-vel vasárnap.
Vágólapra másolva!

Hozzátették, hogy

a pesti mellett egy budai helyszínen, az Etele Plazában jelöltek ki hivatalos gyűjtőpontot.

Idén csaknem száz ingyenes koncertet is tartanak a Mikulásgyárban.

Idén is várják az adományokat. Fotó: Polyák Attila - Origo

Az elmúlt 17 évben mintegy 650 ezer ember küldött ajándékot a jótékonysági szervezetnek, hogy azokat rászorultsági alapon osszák szét. Volt, aki egy darab csokoládét küldött postai úton, de volt, olyan cég, amely egy kamionnyi élelmiszert küldött a Mikulás csomagolóüzemébe.

Idén a Fővárosi Operett Színház és a Pesti Magyar Színház is csatlakozott a Mikulásgyár kezdeményezéséhez. Mindkét színház aulájában hivatalos gyűjtőpontot helyeztek el, ezeken a pontokon is várják a jól szállítható, csomagolható adományokat - írták.