Bíró előtt magyarázkodhat a kegyetlen Kapás utcai gyilkos

KAPÁS UTCA 31. Gyilkosság, halál, bűnügy, bűn 2021.02.01.
Vágólapra másolva!
Vádat emelt az ügyészség az ellen a 41 éves nő ellen, aki közel két éve, brutális kegyetlenséggel, baltával és késsel gyilkolta meg az élettársát egy Kapás utca lakásban. A férfi szakítani akart a nővel, aki ezt nem tudta feldolgozni.
Vágólapra másolva!

A pár két tagja 2017-ben ismerkedett meg egymással, majd nem sokkal később össze is költöztek. Kezdettől fogva féltékeny volt a férfi családi és baráti kapcsolataira, emiatt gyakran összevesztek egymással.

A nő annyira bizalmatlan volt, hogy a férfi közösségi oldalát is feltörte és átolvasta a beszélgetéseit.

Emiatt a pár kapcsolata tovább romlott, a férfi pedig szakítani akart. A nő különböző, kitalált indokokkal rábeszélte, hogy maradjon vele.

Előfordult, hogy azt hazudta, terhes, vagy beteg, de olyan is, hogy öngyilkossággal fenyegetőzött.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A féltékenységből fakadó viták során a nő egyre agresszívabbé vált, tavaly januárban már egy

baseball ütővel is rátámadt a férfira, megütötte a hátát és a lábába is beleharapott.

A férfi nem tett feljelentést, de eldöntötte, hogy végleg szakít a szerelmével és elköltözik. Azért, hogy elkerülje a vitát, nem szólt előre a költözésről. Úgy időzített, hogy a nő ne legyen otthon. Január 30-án elköltözött, amit a nő akkor vett észre, amikor hazaért a munkahelyéről. Többször felhívta telefonon a férfit, hogy számon kérte a költözés miatt, és találkozót kért tőle, amibe végül a férfi beleegyezett.

Tavaly február 1-én felment a 2. kerületi, Kapás utcai lakásba, ahol a nő már várta.

Beszélgetés közben élettársa megint rátámadt a férfira, de ezúttal nem hagyta életben.

Késsel és baltával meggyilkolta.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Az ügyészek többek között különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emeltek vádat a nő ellen és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje fegyházbüntetésre. Ahogy azt korábban megírtuk, a gyilkosság után a férfi egyik ismerőse az Origónak arról beszélt, hogy a kozmetikusként dolgozó nő elmebeteg.

- mondta az ismerős, majd hozzátette, hogy a tánadó érzelmileg is rendszeresen zsarolta a férfit és többször fenyegetőzött öngyilkossággal is.