Deutsch Tamás: Provokáció Gyöngyösi Márton meghívása a széderestre

David Pressman, Gyöngyösi Márton
Vágólapra másolva!
Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője lapunknak elmondta, hogy David Pressman legitimálja az antiszemita kijelentéseket azzal, hogy Gyöngyösi Mártont, a Jobbik – Konzervatívok elnökét meghívta az amerikai nagykövetségen tartott széderestre - írja a Magyar Nemzet. 
Vágólapra másolva!

– fogalmazott a Magyar Nemzetnek Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője, miután David Pressman amerikai nagykövet széderestet tartott, ahol a nagykövetség által az eseményről kiadott fotók tanúsága szerint a meghívottak közül egyedüli pártpolitikusként volt jelen Gyöngyösi Márton, a Jobbik – Konzervatívok elnöke.

– szögezte le a kormánypárti politikus.

David Pressman és Gyöngyösi Márton Forrás: twitter

Kiemelte, hogy ezzel a lépéssel az amerikai nagykövet legitimálja az antiszemita kijelentéseket. "Teljesen mindegy, hogy valaki mit tett a múltban, mivel ha kormánykritikus véleményeket hangoztat, akkor azt az amerikai nagykövet szereti" - jegyezte meg Deutsch Tamás.

Szerinte az egészben a legdöbbenetesebb, hogy mindehhez segédkezett a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége elnöke, aki szintén részt vett a vacsorán.

A 150 ezres magyar zsidó közösség szándékaival éles ellentétben állnak a történtek - húzta alá a Fidesz politikusa.