Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Marina parti gyilkosság: brutális részleteket árult el a fiát gyászoló édesanya

2023. április 20-án este megölte élettársát egy kétgyerekes családanya egy 13. kerületi, Marina parti lakásban
2023. április 20-án este megölte élettársát egy kétgyerekes családanya egy 13. kerületi, Marina parti lakásban
Vágólapra másolva!
Összetört az az asszony, akinek a fiát múlt héten szúrta halálra a barátnője a Marina parton. A TV2 Tények riporterének adott interjút. Arról beszélt, soha nem gondolta volna, hogy a fia szerelme meg fogja ölni a férfit, és brutális részleteket árult el a tragédia éjszakájáról, miközben a könnyeit a párnájába fojtotta. 
Vágólapra másolva!

"Megőrülök, nem bírom" - mondta az asszony fia utolsó ajándékával a kezében. Egy párnát kapott tőle, amin - ahogy mondja - még érezni a 29 éves férfi illatát. Most már az asszony könnyei áztatják.

2023. április 20-án este megölte élettársát egy kétgyerekes családanya egy 13. kerületi, Marina parti lakásban Forrás: Origo

Ahogy írtuk, április 20-án, csütörtökön este tragédia történt abban a házban, amelyben VV Fanni is lakott a budapesti Marina parton.

Ezúttal egy 34 éves nő késelte halálra az élettársát a kétéves iker fiai szeme láttára.

Azt nem tudni, pontosan mi előzte meg a tragédiát, állítólag veszekedtek egymással, de az már kiderült, hogy a férfi a lakás előtti folyóson esett össze, ott halt meg. Ezt a helyszíni szemle jegyzőkönyve, a halálról kiállított OMSZ igazolás és a tanúvallomások is alátámasztják. Most pedig az áldozat édesanyja is, aki mindent elmesélt a tévéseknek.

- kezdte a történetet, majd rátért arra, hogy a fia maga hívta a mentőket a halála előtt, mert éppen a cipőjét húzta, amikor a nő rárontott egy késsel és oldalba szúrta. A mentőket ő maga hívta, még beszélt egy kicsit velük.

- idézte fel az asszony, majd hozzátette, hogy erre már ereje.

Azt már a szomszédok árulták el, hogy a gyilkos nő a támadás után még egy ideig magából kikelve őrjöngött.

Az asszony azt is elárulta, hogy a nő sosem beszélt vele, úgyhogy ő igazából nem is ismerte.

Tegnap döntött a Budai Központi Kerületi Bíróság úgy, hogy a gyilkossággal megalapozottan gyanúsítható nő kerüljön bűnügyi felügyelet alá. Így hazamehetett Veszprémbe az édesanyjához nyomkövetővel a lábán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről