A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
HUNMagyarország
14:00VízilabdaHollandia-Magyarország
NyílNyíl

Óriási bukás a Telexnél: két vezető is távozik, az elherdált dollármilliók ellenére is katasztrofális az olvasottságuk

telex, 100 dollár
Vágólapra másolva!
A volt indexesek blogjának, a telexnek a katasztrofális olvasottsága miatt újabb két ember távozott a laptól, köztük az egyik alapító is. A dollármédia egyik zászlóshajójának költséges fenntartása jól láthatóan a külföldi finanszírozókat is egyre jobban idegesíti. A portálnál várhatóan még erőteljesebben érvényesül majd Gyurcsányné akarata, aki a mostani főszerkesztővel váltott üzeneteket, amikor szétrobbant az Index. A most távozó egyik munkatárs a nyilvános közösségi oldalán egyébként arról írt, hogy hazudik a telex vezetése.  
Vágólapra másolva!

Rovó Attila alapító főszerkesztő-helyettes és Haász János is távozik a volt indexesek blogjától, a Telextől. Mindez azt mutatja, hogy tovább folytatódik a dollármédia egyik zászlóshajójának a bomlása. Korábban távozott Munk Veronika és Lovas Gergő is.

A távozások mögött az áll, hogy borzalmas a lap olvasottsága. Múlt szombaton péládul a 350 ezer egyedi látogatót sem érte el a baloldali propagandalap olvasottsága. Éppen ezért miközben több százmillió forintnyi dollárt kap Amerikából, addig a katasztrofális olvasottság miatt egyre több pénzbe kerül a 100 fős szerkesztőség fenntartása.

Minden bizonnyal a finanszírozók is látják, hogy csak veszteséget termel a senki által sem olvasott baloldali propagandalap.

Gyurcsányé irányíthat a volt indexesek blogjánál, ahol egyre nagyobb a szétesés a katasztrofális olvasottság miatt Forrás: Origo

Dull teljesíti Gyucsányné ukázait

Fontos megemlíteni, hogy a dollármédia egyik zászlóshajójánál Dull Szabolcs marad a helyén. Dull volt az, aki a korábbi Index szétverése idején folyamatosan Gyurcsánynét hívogatta. Mint ismert, 2020-ban, hetekig tartott az Index régi és új munkatársai által vívott belháború. A konfliktus kicsúcsosodásaként Bodolai László, a portált tulajdonló Magyar Fejlődésért Alapítvány kuratóriumi elnöke üzleti titkok átadása miatt kirúgta Dull Szabolcsot. Ezután a főszerkesztő elkezdte lázítani a lap munkatársait, akik közül legalább nyolcvanan felmondtak. Dull irányításával most még keményebben érvényesülhet Gyurcsányné akarata a portálnál, még keményebben kell majd gyalázniuk a kormányt és a jobboldalt. A szerkesztőségben már most is azonnal eltávolítják azokat, akik meg merik kérdőjelezni a Gyurcsány-párt vezető szerepét.

Hazudik a lap vezetése?

A hatalmas belső ellentétekre utal az is, hogy a távozó Haász ezt írta a közösségi oldalára:

Mindez azt mutatja, hogy a telex egy volt munkatársa vádolja hazugsággal volt főnökeit.
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!