Éveken keresztül verte beteg élettársát egy tatabányai férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy tatabányai férfi éveken keresztül, rendszeresen verte az élettársát, aki az egyéb betegségei mellett a teljes bal oldalára béna. Előfordult, hogy majdnem halálra verte a nőt.
Vágólapra másolva!

A nő a bal oldalára béna volt, ezen kívül más betegségei is voltak. Az élettársa 2017 decembere és 2020 áprilisa között az otthonukban rendszeresen megverte.

A részeg férfi 2020 áprilisában egy vita hevében az ágyra lökte a nőt, majd a fejét és a felső testét ütötte, közben a nyakát szorította.

Az nő a betegségei miatt alig tudott védekezni. A verés miatt 4 hét alatt gyógyuló sérülései lettek, csak a szerencsének köszönheti, hogy nem sérült meg életveszélyesen.

Első fokon a Tatabányai Törvényszék kapcsolati erőszak és testi sértés miatt 2 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte a férfit, aki a védőjével együtt fellebbezett a végzés ellen. Másodfokon a Győri Ítélőtábla helybenhagyta az elsőfokú büntetést – írja az Ügyészség.hu.