Gyerekülés és mózeskosár mentette meg két kisfiú életét - videó

Vágólapra másolva!
A múlt héten két autó ütközött össze Tordas és Tata között. A régi Škodában egy 27 éves nő és két gyereke utazott. A kisebbik életét a mózeskosár, a nagyobbikét pedig a gyerekülés mentette meg. Édesanyjuk még válságos állapotban van – adta hírül a TV2 hírműsora, a Tények.
Vágólapra másolva!

Az anya a régi Škodájukkal hajtott Tata és Tardos között, amikor összeütközött egy másik autóval. A balesetben a nő kocsikának jobb oldala szinte teljesen eltűnt. A a hátul utazó 5 hónapos kisfiú nem sérült meg, az anyósülésen ülő két és fél éves testvére pedig csak könnyebb sérüléseket szerzett, annak ellenére, hogy a kocsinak az a része szinte eltűnt. A nőt viszont kórházba vitték.

– mondta a Tényeknek a gyerekek apja, majd hhzzátette, hogy az autóban hátul nincs biztonsági öv, ezért

az 5 hónapos gyereket egy robusztus, erős mózeskosárban utaztatták, ami most megmentette az életét.

A nagyobbik életét pedig a gyerekülés mentette meg.

A férfi még hozzátette, hogy a felesége sokkos állapotban volt. Többször elmondta, hogy nagyon sajnálja és azt is megkérdezte, hogy az autót meg lehet-e javítani. A baleset óta a gyerekeket kiengedték a kórházból, édesanyjukat viszont még nem. A Tények információja szerint ha túléli a műtét utáni három napot, jó esélye lesz a teljes felépülésre.