Orbán Balázs: Brüsszelben változást kell elérni

ORBÁN Balázs
Kötcse, 2023. szeptember 9. A Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre érkező Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója nyilatkozik a sajtó munkatársainak a kötcsei Dobozy-kúriánál 2023. szeptember 9-én. MTI/Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Brüsszelben változásokat kell elérni, ehhez Európában és Magyarországon is a jobboldali képviselőknek kell bizalmat kapniuk a jövő évi európai uniós választáson – hangsúlyozta a miniszterelnök politikai igazgatója a Somogy vármegyei Kötcsén, a Polgári Magyarországért Alapítvány Polgári Piknik elnevezésű rendezvényének helyet adó Dobozy-kúria előtt újságíróknak.
Vágólapra másolva!

Orbán Balázs kijelentette: Brüsszelt foglyul ejtette a háborúpárti és korrupt elit, az elmúlt időszakban meghozott, elhibázott döntések nagyon komoly károkat okoznak Európának, amelynek versenyképessége egyre romlik.

A megoldást az jelenti, hogy az európai parlamenti választásokon mindenhol Európában – erre van is esély – a jobboldali pártok erősödnek. Hozzátette: Magyarországon is a jobboldali erők, a Fidesz-KDNP képviselőinek kellene bizalmat kapniuk, "akkor tudnánk az Európai Unióban, Brüsszelben változásokat elérni".

– mondta Orbán Balázs.