A HONOR és a Black November a tökéletes páros, ha telefont, tabletet vagy okosórát szeretnél

Vágólapra másolva!
Javában zajlik a Black November, ami kiváló lehetőség az újabb okos készülékeid beszerzésére. A HONOR széles választékkal kinál annak, aki minőségi, megbízható új okostelefont, tabletet vagy épp okosórát keres, akár magának, akár ajándékba.
Vágólapra másolva!
Forrás: HONOR

A HONOR csúcskategóriás eszköze a HONOR Magic5 Pro, egy prémium, négykamerás telefon, amely a legjobb hardvert ötvözi a minőségi funkciókkal. Szimmetrikus, duplaíves, ultrakeskeny kávájú kialakítása a modern építészet sajátosságaiból merít. Nincs 220 gramm, és csak 8,7 mm vékony, így kényelmes társa lehet a hétköznapoknak, akár otthonról dolgozunk, akár folyamatosan mozgásban vagyunk. Utóbbi elkerülhetetlen része az ünnepi szezonnak, így kiváló partner lehet a bevásárlások és ügyek intézése mellett.

A készülék úgynevezett „Discrete Display” chipszettel rendelkezik, ami javítja a videók minőségét, kihasználva a HDR10+ és az IMAX Enhanced minősítésekkel kiérdemelt élményeket. Mivel az ember rengeteget használja okostelefonját, a TÜV Rheinland által is elismert eszköz enyhíti a szemeket érintő terhelést azzal, hogy kevesebb kékfényt bocsát ki, illetve dinamikusan igazítja a fényerőt a napszakhoz, szimulálva a természetes fényt. Ehhez a csomaghoz társul még egy brilliáns kamerarendszer két 50MP-es kamera széles és ultraszéles látószögű, és egy 50MP-es telekamerájú lencsével. Az új HONOR Image Engine új algoritmusa pedig a kedvezőtlen fényviszonyok között is jó minőségű képeket alkot, MI támogatású mozgásérzékelése pedig segít a lehető legjobb pillanatok megörökítésében.

Remek választás lehet a HONOR 90 is, aminek fókuszában a tartalomalkotók állnak. 200MP-es kamerájával lenyűgöző képeket készít, a 2MP-es mélységi kamerája pedig a legapróbb részleteket is kiemeli. A beépített technológiáknak köszönhetően a rossz fényviszonyok között is tiszta, világos képeket hoz létre.

Forrás: HONOR

Elkerülhető vele az éjjeli fotózásra gyakran jellemző homályos kép, illetve az arcok elmosódása is, hogy az esti látképek és összejövetelek is tökéletesek maradhassanak. A késleltetés ráadásul szinte észrevehetetlen, így mindig az szerepel majd a képen, amit a kamera lát a gomb lenyomásakor. A beépített portré mód jól kivehető arcvonásokkal és autentikus bokeh hatással segíti, hogy remek képek szülessenek az alanyokról. Kifejezetten hasznos és egyedi funkciója a vlog asszisztens, amely 15 másodperces, posztolásra kész videókat gyárt a közösségi médiára. A készülék ráadásul mindezt, és több prémium funkciót kedvező áron kínál, így egy prémium funkciójú készüléket lehet nem prémium áron vásárolni.

Az okostelefonok mellé remek választás lehet egy HONOR Pad X9 tablet, ami tanulásra, munkára és szórakozásra is ideális, nem csak elegáns kialakítása, hanem tiszta, éles képe miatt is. 11,5 hüvelykes kijelzővel és 128GB tárhelyével elegendő a fontos, minőségi tartalmakhoz, és a magas képfrissítése zökkenőmentes élményt biztosít. Most ráadásul a Yettelnél és a Vodafone-nál minden HONOR Magic5 Pro mellé jár egy ilyen tablet is, ami karácsonyi ajándékként is szuper lehet.

Ha a karácsonyi szezonra kedvező árú termékekre szeretnénk ötleteket találni, akkor a HONOR Watch 4 okosóra jó választás lehet stílusos formatervezésével, precíz funkcióival és pazar kijelzőjével. Nem csak az edzéshez, hanem a hétköznapi használathoz is egy kompakt, megbízható társ. Érdemes lehet elgondolkodni még a HONOR 90 Lite és a HONOR X8a okostelefonokon is, amik stabilak, tele vannak hasznos funkciókkal, és ami talán a legfontosabb: kitűnő az akkumulátoruk, így egész nap lehet használni őket – és még a töltésük is nagyon gyorsan zajlik. A Telekomnál ráadásul most féláron lehet megvásárolni a HONOR 90 Lite-ot, ha HONOR 90-et vennénk.

A HONOR széles választéka kiváló lehetőségeket biztosít akár magunknak keresünk egy új, prémium készüléket, akár kiegészítőt vennénk, akár megajándékoznánk szeretteinket egy megbízható és kedvezményes eszközzel.

További információk a HONOR hivatalos honlapján olvashatók.