Egy hónapon belül több nőt is megerőszakolt egy férfi

bűnözés, erőszak, szexuális erőszak, erőszakoló, illusztráció
Close up of a man adjusting his pants after a sexual abuse, with woman laying in the ground behind the rapist. Rape and Sexual abuse concept
Vágólapra másolva!
A Pest vármegyei férfi két nőt erőszakolt meg az 5. főút mellett. Berángatta őket a bokrok közé majd azzal fenyegette meg őket, ha ellenállnak, akkor megöli őket. Az egyiküktől még a pénzét is elvette. Az egyik esetben az ismerősét akarta megerőszakolni, de nem volt merevedése.
Vágólapra másolva!

A húszas évei közepén járó férfi június 5-én Pest vármegyében, az 5. főút mellett, egy parkolóban támadott meg egy nőt.

A hajánál fogva egy erdős területre rángatta, ahol megerőszakolta. Úgy törte meg a nő ellenállását, hogy egy kést fogott a nyakához.

Az erőszak közben kivett a nő táskájából 34 ezer forintot.

Amikor végzett, haza akarta vinni a nőt, ezért arra kényszerítette, hogy együtt gyalogoljanak az út mellett. Amikor beértek egy községre, a nő kihasználta, hogy lakott területen van és elszaladt.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Később, június 10-én egy lajosmizsei házba akart betörni azért, hogy ott lakó ismerősét megerőszakolja. A zajra felébredt a nő és azt mondta a férfinak, hogy menjen el onnan. Erre a férfi azzal fenyegetőzött, hogy ha nem engedi be, akkor betöri az ajtót és megöli. A nő erre megijedt és beengedte a férfit, aki kanapéra lökte és megpróbálta megerőszakolni.

Ez azonban nem sikerült neki, mert nem volt merevedése.

Ezt a nő is észrevette, majd lebeszélte a férfit az erőszakról, aki emiatt elment onnan.

Ezek után, július 1-én ismét az 5. főúton, Táborfalva külterületén támadott meg egy nőt. Átkarolta a mellkasát, lefogta kezeit és berángatta egy erdős-bokros területre.

Megfenyegette a sikoltozó nőt, hogy ha ellenáll, valamint nem hallgat el, akkor megöli. A nő félelmében engedelmeskedett, a férfi pedig megerőszakolta.

Az ügyészség szexuális erőszak, kifosztás, személyi szabadság megsértése magánlaksértés miatt emelt vádat a férfi ellen.

Korábban az Origo megírta, hogy egy mentős elrabolt és megerőszakolt egy 22 éves egyetemista lányt Ligetfalun, egy Pest vármegyei férfi pedig a válófélben lévő feleségét rabolta el és erőszakolta meg. Egy budapesti férfi egy mindössze 17 éves lányra támadt rá és erőszakolta meg, egy felsőlajosi férfi pedig békülési szándékkal hívta találkozóra a volt barátnőt, akit ezek után többször is szexre kényszerített.