Megverte élettársát, majd túszul ejtette közös gyereküket egy férfi Budapesten - videó

Megverte élettársát, majd túszul ejtette közös gyereküket egy férfi Budapesten, TEK, túszejtés, III. kerület
Vágólapra másolva!
A budapesti rendőrök a Terrorelhárítási Központ munkatársaival fogták el azt a férfit, aki bántalmazta élettársát, majd közös gyerekükkel bezárkózott III. kerületi lakásukba.
Vágólapra másolva!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kapcsolati erőszak bűntett és más bűncselekmények gyanúja miatt folytat eljárást egy budapesti férfival szemben, aki január 17-én késő este

megverte élettársát, amelynek közös kisfiuk a szemtanúja volt, majd a férfi bezárkózott a gyerekkel a lakásba.

A budapesti rendőrök arról kaptak bejelentést, hogy a III. kerületben, a Szentendrei úton lévő egyik házban az egyik lakó segítségért kiált. A helyszínre a kerületi rendőrkapitányság járőrei, valamint a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói is kimentek.

Az egyik lakásból egy nő ment ki a rendőrökhöz, aki beszámolt az őt ért bántalmazásról és a segítségüket kérte párjával szemben, közben a férfi azonban bezárkózott gyerekükkel a lakásba.

Az adatgyűjtés és a helyszínen tapasztalt körülmények alapján indokolttá vált a Terrorelhárítási Központ kirendelése is.

B. Csabát a TEK munkatársai 2023. január 18-án 1 óra 25 perckor a lakásban elfogták,

majd átadták a rendőröknek, akik előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A kisfiú az eset során nem sérült meg.

A BRFK III. Kerületi Rendőrkapitányságán a férfit a nyomozók kapcsolati erőszak bűntett, könnyű testi sértés bűntett, valamint kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfi tagadta a vádakat.

A rendőrök őrizetbe vették, valamint előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására