Magyar tervező ruhájában fotózták Hosszú Katinkát

Vágólapra másolva!
Magyar luxusmárkában fotóuzták a várandós Hosszú Katinkát. Az Áron Eszter alapította fenntartható luxusmárkára a letisztultság, a modern vonalvezetés és a laza elegancia jellemző. Nagy hangsúlyt kap a márka kollekcióban a szabászat, a puha bőrök használata, valamint az izgalmas kötött ruhadarabok. Az AERON kollekciók olyan nemzetközi nagyáruházakban kapható első sorban, mint a londoni Harrods, vagy a párizsi Galeries Lafayette, tavaly december óta pedig Budapesten, a Szervita téri üzletben is felpróbálhatók és megvásárolhatók a márka darabjai.
Vágólapra másolva!

A Hosszú Katinkán látható AERON ruhadarab a márka 2023-as ősz-téli divatbemutatóján, Koppenhágában debütált. A jersey kötéstechnológiával készült pezsgő színű ruha kiválóan emeli ki azt az egyik különleges állapotot amit egy nő életében a várandósság jelent.

A Hosszú Katinka által viselt darab Áron Eszter azon küldetéséről szól, hogy a kötött ruhadarabokat új módon mutassa be: mint könnyed esésű és kényelmes, ugyanakkor nagyvonalúan elegáns ruhadarabokat amelyek tökéletesen passzolnak a különleges alkalmakhoz.