Kiderült, ezért gyilkolta meg családját az albertirsai férfi - videó

a letartóztatásról döntő bírósági tárgyalásra érkezik a családját kiírtó albertirsai volt katona 2023. július 4-én
a letartóztatásról döntő bírósági tárgyalásra érkezik a családját kiírtó albertirsai volt katona 2023. július 4-én
Vágólapra másolva!
Letartóztatták és az elmegyógyító intézetbe vitték azt a férfit, aki a hétvégén megfojtotta a kétéves kislányát, a feleségét pedig egy vascsővel verte agyon. A TV2 Tények riportja szerint valószínűleg nem tudta feldolgozni, hogy az asszony válni akart. A nő tízéves kisfiának a rokonok még mindig nem mondták el, hogy nevelőapja megölte az anyukáját és a kishúgát.
Vágólapra másolva!

Könnyeit törölgetve, síró szemekkel lépett a tárgyalóterembe az a volt katona, aki szombaton kiirtotta a családját. A felvételen még az is jól látható, hogy mezítláb, egy papucsban érkezett a bíróságra a 35 éves férfi. Pár éve még matrózként dolgozott a Dunán, a feleségével pár éve alapítottak családot. Született egy kislányuk és együtt nevelték a nő korábbi kapcsolatából született, 10 éves kisfiát is. A meggyilkolt nő barátnője azt mondja,

régóta furcsán viselkedett a férfi, de a párja korábban kitartott mellette.

A letartóztatásról döntő bírósági tárgyalásra érkezik a családját kiirtó albertirsai volt katona 2023. július 4-én Forrás: TV2 Tények

akivel úgy nagyon nem lehetett miről beszélgetni, csak úgy ott volt. Én nekem, mint ember, nem volt szimpatikus sosem, de elfogadtam Andrea döntését" - mondta a TV2 Tényeknek.

Az utóbbi hónapokban a pár sokat veszekedett. Annyira megromlott a viszonyuk, hogy

a nő még távolságtartási végzést is kért a férfi ellen és el akart válni,

de erre már nem volt ideje. Miután a távoltartási végzés lejárt, a férfi megtámadta a feleségét és a kislányát. A családirtót őrizetbe vették. Letartóztatásáról tegnap döntött a bíróság azzal együtt, hogy az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézménybe kell kerülnie. Eközben a nő 10 éves kisfiára az édesapja vigyáz, a gyerek még nem tudja, hogy mit tett a nevelőapja.