Megrúgdosta volt élettársát egy kunszentmiklósi férfi

rendőrszalag, rendőrség, tetthely, támadás, késelés
rendőrszalag a tetthelyen (illusztráció)
Vágólapra másolva!
A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vettek egy 39 éves helybélit június 9-én reggel rablás, magánlaksértés és könnyű testi sértés miatt.
Vágólapra másolva!

A férfi a gyanú szerint megjelent éjszaka volt élettársa házánál, betörte az ajtaja ablaküvegét és bement. Az asszony nem örült a hívatlan vendégnek, Veszekedni kezdtek. A nő többször felszólította, hogy távozzon, de korábbi kedvese nem tágított,

sőt, még meg is rúgta az asszonyt.

A történteket a páros közös gyermeke is végignézte, aki az anyja segítségére sietett, de az apja vele sem volt kíméletes: ellökte.

rendőrszalag a tetthelyen (illusztráció) Forrás: Police.hu

A megtámadott nő az utcára menekült, hogy segítséget kérjen a rendőröktől. Távollétét kihasználva a férfi magához vette a nő táskáját, ezzel akart elmenekülni.

Lánya eközben próbálta visszatartani az apját, de a férfi újból meglökte, és elszaladt.

A férfi nem jutott messzire, a település járőrei egy utcával odébb elfogták és őrizetbe vették. Az agresszív helybélit gyanúsítottként hallgatták ki. A nő értékeit megtalálták a rendőrök és visszaadták.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívta a figyelmet arra, hogy amennyiben bántalmazás – akár szóbeli, lelki, fizikai, szexuális erőszak – áldozata, önnek joga van a segítségre. Ha sérelmére bűncselekményt követtek el, haladéktalanul jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.