Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője alaposan helyretette Jámbor Andrást, a szélsőbaloldali parlamenti képviselőt, aki korábban többször is mentegette egyik munkatársát, akinek lakásán 70 ezer gyomorforgató pedofil felvételt találtak. Jámbor volt az is, aki behozta Magyarországra a szélsőbaloldali terrormozgalmat, az Antifát, amelynek tagjai magyar embereket vertek össze idén februárban Budapesten. Most Jámbor arra hivatkozva tett közzé szánalmasan provokatív közleményt, hogy állítólag egy kézzel írt levélben megfenyegették. Kocsis Máté emlékeztette Jámbort: a Szikra Mozgalomban lévő elvtársaival Jámborék importálták az erőszakot Magyarországra, és ettől soha nem határolódtak el. 

Ahogy azt többször megírtuk, a rendőrség 70 ezer gyomorforgató pedofil képet és videót talált a Szikra Mozgalom egyik tagjának lakásán, miközben a szélsőbaloldali terrormozgalom, az Antifa tagjai által elkövetett erőszakos bűncselekmények ügyében nyomozott. A videókról később az Exxpress nevű osztrák lap azt írta, hogy azoknak egy részét ebben a lakásban forgatták. A lakás D. Krisztina lakása, a képek pedig az élettársa adathordozóin voltak. A férfi egészen meghökkentő, rituális módon öngyilkos lett.

D. Krisztinát a rendőrség azzal gyanúsította, hogy részt vett a terrortámadásban, és csak úgy került ki a börtönből, hogy élettársa, a pedofil férfi alibit biztosított számára. Ezután Jámbor András bevitte a parlamentbe D. Krisztinát, és azt követelte, hogy Kocsis Máté kérjen tőle bocsánatot. Még egyszer: arról a D. Krisztináról van szó, akinek lakásán az Exxpress szerint pedofil élettársa gyomorforgató, pornográf videókat forgatott.

Most Jámbor közzétett egy kézzel írt levelet, amelyben megfenyegetik, és emiatt - a szokásos baloldali módon - elkezdte a fideszes politikusokat rágalmazni. Erre válaszolt nagyon egyértelmű sorokkal Kocsis Máté.

Jámbor Andrást az Exxpress osztrák lap kitakart szemmel ábrázolta, mint a bűnözőketForrás: Metropol

A Fidesz frakcióvezetője elítélte a fenyegetést, és azt írta, "elvárjuk a hatóságoktól, hogy derítsék fel az elkövetők kilétét. A fenyegetés, az erőszak nem lehet a közéleti viták része, eszköze".

Majd emlékeztette Jámbort:

A te hazai és külföldi elvtársaid, radikális szélsőbaloldaliak magyar embereket vertek félholtra Budapest utcáin. Igen, te importáltad hosszú idő után a magyar politikába az erőszakot. Meg a bolsevik-kommunista meggyőződésed. Az osztrák sajtó már azt is feltárta, hol volt Ausztriában a fészke annak a radikális antifa-csoportnak, melynek mozgalmad tagjai is aktív résztvevői voltak. A tavaszi szélsőbaloldali vérengzések után azt is tudta minden józanul gondolkodó ember, hogy ebből baj lesz."

Majd így folytatta: 

... ti voltatok azok, akik erőszakkal eltorlaszoltatok vállalkozásokat, erőszakkal közhivatalokat foglaltok el (munkaidőben), a te barátaid fenyegették lámpavasra akasztással a jobboldali embereket, és fantáziáltak arról, hogy vérnek kellene folynia Budapest utcáin. Akkor hallgattál és csak vigyorogtál. Tetszett neked. Most pedig megszeppentél, mert valaki veled csinálja, téged fenyegetnek. Elárulom neked, mindkét eset bűn. Igen, te nem csak áldozata vagy az erőszaknak, hanem elkövetője is. És importőre. Mégis min csodálkozol?A Fidesz frakcióvezetője emlékeztette Jámbort arra, hogy a Szikra Mozgalom - Jámbor mozgalma - egyik tagjának lakásán 70 000 (!) gyomorforgató pedofil képet és videót találtak, némelyikük két-három éves kisgyerekek sanyargatását ábrázolja. Mint korábban írtuk, az Exxpress című lap kiderítette, hogy a felvételek egy része a Szikra Mozgalom tagjának lakásán készült. 

Kocsis Máté így zárja Facebook-bejegyzését:

... elárulom, mit kellett volna mondanod: a pedofil bűncselekményekre nincs mentség, a mozgalmad nem tűri el a soraiban a pedofilokat, ki fogjátok vizsgálni az ügyet, a következmények nem maradhatnak el, és a legkeményebb büntetést követelitek. De te nem ezt mondod, hanem mentegetsz egy pedofilt, és azokat az újságírókat sértegeted, akik írtak a botrányról. Meg "fideszezel". Következmény pedig megint nincs. Még egy undorító pedofil ügyben sincs. Inkább támadtok, csúsztattok, vádaskodtok, sértegettek. Ti, kommunisták, tényleg nem szégyellitek magatokat?