Lebukott a belvárosi madam – fix tarifái voltak, a lányoknak meg volt adva, hogy mennyit kell leadniuk - videó

Én nem prosti vagyok, hanem Sugar Baby (18+) escort
Vágólapra másolva!
Elfogtak egy ismert lányfuttató nőt. Most Budapesten, a belvárosban üzemeltetett bordélyházat. Bűnügyi felügyeletben volt, amikor elfogták, ugyanis korábban Angliába futtatott a testvérével lányokat. Köztük 18 évesnél fiatalabbat is.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint a nő 2020. áprilisától V. kerületi lakásában elfogásáig bordélyházat üzemeltetett.

A neki dolgozó prostituáltakat különböző fantázianeveken regisztrálta egy szexuális szolgáltatásokat hirdető honlapon, melyen kezelte ezeket a profilokat, fehérneműs fényképeket töltött fel hozzájuk

és fizette a hirdetések költségét.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A profilokon feltüntetett telefonszámokon valójában őt lehetett elérni, aki megszervezte a szolgáltatásokat.

A lakás fenntartási költségeit, bérleti díját, rezsiköltségét is ő fizette. Cserébe a lányoktól minden alkalommal elvette a kuncsaftoktól kapott pénz felét, és 2000 forint, úgynevezett napidíjat.

Ha az ügyfelek más címre kívántak menni, a nő utasította a neki dolgozó lányokat, hogy menjenek taxival, vagy egy sofőrrel vitette el őket. Az utazás költsége az emelt szolgáltatási árba beépült.

A nő ellen eljárás indult. Nem először, sőt most is bűnügyi felügyelet alatt állt, mert a testvérével korábban Angliában futtattak lányokat. A lányok között volt, aki a 18 évesnél fiatalabb volt.