Tíz éven át bántalmazta családját egy férfi, nadrágszíjjal verte a gyerekeket, lányát molesztálta is

pedofil, gyerek, bántalmazás, erőszak, illusztráció
Little girl covers her face with hands and cries
Vágólapra másolva!
Jogerősen 16 év fegyházbüntetésre ítélt a győri bíróság csütörtökön egy férfit, aki tíz éven keresztül testileg és lelkileg is bántalmazta a családtagjait Sopronkőhidán, kislányát pedig szexuálisan molesztálta - tudatta a Győri Fellebbviteli Főügyészség pénteken az MTI-vel.
Vágólapra másolva!

A férfit végleges hatállyal eltiltotta a bíróság minden olyan foglalkozástól, amelynek részeként gyermekekkel kerülne kapcsolatba, és megszüntette szülői felügyeleti jogát.

A törvényszék a gyermekek anyját kiskorú veszélyeztetése miatt egy év hét hónap, végrehajtásában négy év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte.

A lányát 2015 és 2018 ősze között fenyegetéssel szexuális cselekmény elvégzésére is kényszerítette. A kép illusztráció! Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2019 snob/Shutterstock. No use without permission./Snob

Az ítélet szerint a házaspár együtt nevelte a 2005 augusztusában született lányukat és 2012 áprilisában született fiukat egy sopronkőhidai lakásban. A házasságuk 2008-ban megromlott, emiatt a férfi rendszeresen kiabált a feleségével, verte, lelkileg gyötörte.

A férfi a gyermekeit nadrágszíjjal ütötte, megrúgta őket és megalázóan beszélt velük, emellett a védelmükre kelő nőt is bántalmazta.

A lányát 2015 és 2018 ősze között fenyegetéssel

szexuális cselekmény elvégzésére is kényszerítette.

A gyerekek gyakran éhesen érkeztek az óvodába és az iskolába, a szüleik estig nem gondoskodtak a felügyeletükről. A gyermekek 2018 nyarán hátizsákkal "világgá mentek", amit egyik szomszédjuk észrevett és hazakísérte őket.