Késsel a kezében törte rá az ajtót a dohánybolti eladóra, majd magával vitte az összes pénzt a kasszából

Vágólapra másolva!
Arcát eltakarva, késsel a kezében rontott be egy kecskeméti dohányboltba egy férfi, majd megfenyegette az eladót, és pénzt követelt tőle. A rablás során 75.000 forintot sikerült szereznie, ám a rendőrök pár napon belül elfogták. A férfi ezen kívül még három boltból lopott is, összesen hatszor.
Vágólapra másolva!

A többszörösen büntetett előéletű kecskeméti férfi december 6-án estefelé jelent meg a dohányboltnál. Mielőtt az üzletbe belépett,

a fejére egy, az arcát eltakaró, a szeménél kivágott sapkát húzott, és a kezébe vett egy 20-22 centis pengéjű kést. Az üzletbe belépve azonnal pénzt követelt az eladótól,

aki megijedt a fenyegetéstől, és a pénztárgépből 75.000 forintot adott át a férfinak. A rabló zsebre tette a pénzt, majd elmenekült a helyszínről.

A rendőrök ugyanis két napon belül lecsaptak rá, és őrizetbe vették.

A férfinak ezen kívül több lopás miatt is felelnie kell, mivel

alig 2 hónap alatt 3 kecskeméti üzletből is lopott, összesen hatszor. Az árukat legtöbbször a ruhája alá rejtette, majd fizetés nélkül kisétált az üzletből.

A férfi leginkább szépségápolási terméket vitt magával, több doboz sampont, balzsamot, tusfürdőt, és arcszeszeket zsákmányolt.

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Az ügyészség a jelenleg is letartóztatásban lévő férfival szemben

fegyveres rablás, illetve lopás miatt emelt vádat, és fegyházbüntetés kiszabását javasolta

azzal, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható.