Pótlóbuszok közlekednek a H5-ös HÉV vonalán két hétvégén

A zaklató ismét felbukkant a héven.
Budapest, 2019. szeptember 4. A MÁV Csoport H5-ös HÉV-vonalán a Batthyány térre, illetve Szentendrére tartó szerelvények a Tímár utcai megállóban. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Vágólapra másolva!
Karbantartás miatt pótlóbuszok járnak a H5-ös (szentendrei) HÉV vonalának egy szakaszán ezen és a következő hétvégén - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.
Vágólapra másolva!

Azt írták, ezen a vonalon szeptember 23-24-én, valamint szeptember 30-án és október 1-jén a

Batthyány tér és Békásmegyer között a H5-ös pótlóbusszal, Békásmegyer és Szentendre között pedig a HÉV-vel lehet utazni.

Erre az időre a 39-es autóbusz Batthyány téri végállomását áthelyezik a Vásárcsarnok elé, a 990-es autóbusz megállóhelyére.

A 160-as autóbuszra Békásmegyeren a járat végállomási leszállóhelyén lehet felszállni, a 243-as buszra pedig a 160-as autóbusz megállójában.

A kép illusztráció! Forrás: MTI/Jászai Csaba

Ezen a hétvégén a HÉV-szerelvények Budakalásznál a Batthyány tér irányú peronnál állnak meg mindkét irányban.