Megdöbbentő döntést hozott a Momentum: nyilvánosan a terroristák mellé álltak - videók

Donáth Anna, Gelencsér Ferenc, Momentum, dollárbaloldal, EP-választás, párt
Donáth Anna 2022 májusában gratulált a Momentum új elnökének, Gelencsér Ferencnek.
Vágólapra másolva!
A csecsemőket és nőket lefejező és meggyalázó terroristák mellett foglalt állást az Országgyűlésben a Momentum és Hadházy Ákos. Gyurcsány ifjúsági tagozata szerdán nem vett részt azon a szavazáson, amikor a Hamász által elkövetett borzalmakat ítélték el a képviselők. A Momentum már korábban is tartott egy olyan demonstrációt, ahol az európai szélsőbaloldal Hamász-párti megmozdulásait másolták. Az alakulat jól láthatóan már a terroristák támogatóitól akar szavazatokat.
Vágólapra másolva!

Az Országgyűlés kormánypárti képviselők kezdeményezésére még szerdán elfogadta a terrorizmus elítéléséről és az áldozatok melletti kiállásról szóló politikai nyilatkozatot. A nyilatkozatot 168 igen, 2 nem, és 4 tartózkodás mellett elfogadta a parlament. Nemmel szavazott Hadházy Ákos és Novák Előd, a Momentum pedig nem vett részt a szavazáson.

Csecsemőket és nőket fejeztek le

Mint ismert október 7-én a Hamász nevezetű terrorszervezet támadást indított Izrael ellen. A támadásban több mint 1400-an haltak meg. Mindezek mellett az is kiderült, hogy az arab terroristák negyven csecsemőt fejeztek le egy kibucban. Az I24 újságírója a helyszínről jelentkezett be, elcsukló hangon mesélt a Hamász terroristái által elkövetett mészárlásról.

David Ben Zion, a 71-es egység parancsnokhelyettese is beszámolt arról, hogy miként követték el az arab terroristák az embertelen mészárlást. Ő kiemelte, hogy nemcsak a gyerekek, hanem a nők fejét is levágták.

Itai Veruv, az Izraeli Védelmi Erők vezérőrnagya a kibucban történteket mészárlásnak nevezte. Szerinte ez nem háború, nem csatatér, hanem mészárlás.

- mondta.

Több katona is arról számolt be, hogy a kibucban rengeteg levágott fejű csecsemőt találtak, az összes halott száma pedig a 200-at is meghaladhatta.

Voltak olyanok, akiknek kezét összekötözték, ezt követően lőtték agyon őket. Még a harcedzett katonákat is megrázták a látottak, többen arról beszéltek, hogy ilyen szörnyűségeket, mint amit a terroristák csináltak, sosem láttak korábban.

A Hamász-párti megmozdulásokat másolta a Momentum

A Momentum távolmaradását a szavazástól az is magyarázhatja, hogy Gyurcsány ifjúsági tagozata október 23-án ismét akciózott a Karmelita előtt. Ezúttal, ahogy fogalmaztak, „vérvörös festékkel öntöttük le a hazugság kordonjait a Karmelita előtt október 23-án"

TÖBB SZÁZEZER FORINTOS KÁRT OKOZTAK, MIKÖZBEN MOSOLYOGVA RONGÁLTÁK MEG A KARMELITA KOLOSTOR ELŐTTI KORDONT; SOKKAL INKÁBB GYENGESÉGÜKRŐL ADTAK SZÁMOT, SEMMINT ARRÓL, HOGY MEGFONTOLT, KREATÍV ÖTLETEIK LENNÉNEK.

A szánalmas akció egyébként az európai szélsőbaloldal Hamász-párti megmozdulásait másolta. Ők szoktak vörös festékkel demonstrálni. Tehát a Momentum még egy demonstrációt sem tud kitalálni, ezt is másoktól lopták, most épp egy terrorszervezettől.

Hamász-párti megmozdulást másolt a Momentum. A párt nem ítélte el az arab terroristák gaztetteit sem Forrás: Facebook

A politikai nyilatkozatot Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője terjesztette be, amely az alábbi pontokat tartalmazza:

  • Az Országgyűlés elítéli a Hamász Izrael ellen intézett terrortámadását és együttérzését fejezi ki azok felé, akik elszenvedték a támadásokat, elveszítették hozzátartozójukat, szeretteiket.
  • Magyarország elítéli a terroristákat és az áldozatok oldalán áll. A terrorizmus áldozatainak joguk van megvédeni magukat, és megtenni az ahhoz szükséges lépéseket, hogy a támadás ne ismétlődhessen meg. Magyarország elismeri Izrael jogát az önvédelemre. Ugyanakkor el kell kerülni, hogy a terroristák elleni háború államok közötti háborúvá váljon. Az Izrael és az arab országok közötti viszony rendezésében történelmi áttörést jelentő Ábrahám-megállapodásokra épülő békefolyamatot fenn kell tartani.
  • Az Országgyűlés felhívja a figyelmet arra, hogy az Európába ellenőrzés nélkül, nagy számban beengedett tömegek, akik között ott vannak a terror hívei, a Hamász és más terrorszervezetek megbízottjai is, közvetlen és súlyos kockázatot jelentenek az európai polgárok, illetve a kontinens biztonságára. Ez a felelőtlen és elhibázott migrációs politika egyenes következménye.
  • Az Európai Unió Tanácsa korábban közös álláspontot fogadott el a terrort támogató, terrorcselekményekben részt vevő szervezetekről, melyet Magyarország irányadónak tekint. Hazánk mindig is küzdött a terrorizmus ellen, és már akkor terroristaként kezelte ezen szervezetek tagjait, amikor nem engedte be őket az ország területére. Hazánk fizikai és jogi határzárral védi határait az illegális bevándorlással szemben, ezzel távol tartja a migrációval együtt járó terrorista veszélyt, és garantálja a magyar állampolgárok biztonságát. Elvárjuk, hogy ezt az álláspontot az Európai Unió minden eszközzel támogassa!