Együtt próbált meg lopni egy férfi és az élettársa Komáromban – videó

Vágólapra másolva!
A szlovák férfi és az élettára azért mentek el az egyik komáromi áruházba, hogy onnan lopjanak. Külön-külön próbáltak meg különböző árukat ellopni, de egyiküknek sem sikerült.
Vágólapra másolva!

A nő és az élettársa tavaly októberben azért mentek be a komáromi üzletbe, hogy lopjanak. Elsőként a férfi ment be, ahol szerszámokat tett a kosarába, majd bement az egyik, ruházati osztályon lévő próbafülkébe.

Ott a dobozokon lévő lopásgátlót levette, kiszedte a csomagolásból a gépeket és táskájába tette. Az üres dobozokat visszatette a helyükre.

Ezek után megpróbált kimenni az áruházból, de a biztonsági őr megállította. A szerszámok értéke közel 40 ezer forint volt.

Az ügyészség videót töltött fel a lopásokról az internetre:

Mindeközben a nő is bement az üzletbe, ahol egyből megfogott egy 6 ezer forintos táskát és levette róla a lopásgátlót.

Ezek után több terméket, köztük hősugárzót, dekopírfűrészt és játékot tett a táskába, amiket el akart lopni.

Az áruvédelmi kapu azonban bejelzett nála az áruházban, ezért a biztonsági őt őt is megállította. A nő 117 ezer forint értékben akart ellopni termékeket.

Az ügyészség lopás miatt emelt vádat a pár ellen és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje őket felfüggesztett börtönbüntetésre - írja közleményében a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség.

Ahogy azt korábban megírtuk, egy férfi hasolnó módszerrel próbált meg lopni egy komáromi áruházból, egy nő pedig a ruhája alá rejtette a termékeket, amiket el akart lopni. Egy 14 éves gyerek óvszert akart lopni a városban, egy nő pedig az egyik drogériából lopott.