Alapjogokért Központ: Politikai abúzus balról

Fotó: Pottyondy Edina Facebook-oldala
Vágólapra másolva!
Az ész megáll: megint az történik, mint évek óta mindig, vagyis a baloldali politikacsinálást a pártoktól a médiájuk és az influenszereik veszik át - írja az Alapjogokért Központ a Mandineren.
Vágólapra másolva!

Osváth Zsolt baloldali propagandavideós,  Márki-Zay Péter korábbi rajongója kedden este az ATV műsorában hirdette a pénteki baloldali tüntetést, amit a régi trükkel megpróbálnak függetlennek beállítani. Pedig a szervezők azok, akik nemrég minden létező eszközzel ágáltak a gyermekvédelmi törvény ellen - írja az Alapjogokért Központ.  

"Rögzítsük: Magyarországon a gyermek szent és sérthetetlen. Politikai hasznot húzni a kiszolgáltatottságukból, vagy tort ülni sebzett gyerekek felett pedig egyenesen bűn. Utóbbira számtalan példát tudunk hozni, ha tetszik, ha nem, a magyarországi baloldalról. Most a korábban az LMBTQIA-fanatizmusért rajongó baloldaliak azok, akik megpróbálják kioktatni a jobboldali közösséget a gyermekvédelemből, ők, akik sosem tekintettek egyetértési pontként a következőre: a gyermekeket minden rendelkezésre álló jogi és politikai eszközzel védeni kell" - írja a cikk.

 

Márki-Zay szerint a gyermekvédelem „ostoba” és „uszítás”

 

A baloldal akkori közös miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter a gyermekvédelmi törekvéseket „ostoba” és „uszító” szavakkal jellemezte, ugyanő  többször is kijelentette: „ez teljesen fölösleges népszavazás, és nem is szabad részt venni rajta.” Képes volt azt is mondani, hogy „személy szerint aberráltnak és kimondottan tahóságnak tartom azt, hogy beleírták azt [az Alaptörvénybe], hogy az apa férfi, az anya nő.”

 

Donáth: a gyermekvédelem figyelemelterelés

 

Donáth Anna szintén azon az állásponton volt, hogy a gyermekek védelme indokolatlan. A Momentum jelenlegi elnöke így foglalta össze az ellenzéki összefogás álláspontját: „Nincs vita a hat párt között abban, hogy a homofób népszavazás bevonása a választás napjára figyelemelterelés és dezinformáció.” Párttársa, Cseh Katalin nemes egyszerűséggel „agyzsibbasztó butaságnak” nevezte a gyermekek védelmét.

A momentumos Orosz: a gyermekvédelem „gyalázat”

A Momentumos sorból Orosz Anna sem lógott ki: „Én mindenkinek azt javasolnám, hogy szavazzon érvénytelenül. Gyalázat az egész.” A szivárványos-ellenzéki tempó akkor sem változott, amikor az Országgyűlés elfogadta a Gyermekvédelmi törvényt.

 

„Egyből el fogjuk törölni ezt a borzasztó törvényt”

 

Sorra érkeztek a kétharmados törvényeket feles többséggel módosító radikális baloldal fenyegetőzései: „Egyből el fogjuk törölni ezt a borzasztó törvényt”; „a többséget szerző – jelenlegi ellenzék – mindent meg fog tenni, hogy visszavonja ezt a törvényt”; „Egész Európa és az egész világ elborzadva figyeli a pedofilellenesnek csúfolt, valójában homofóbtörvény hatályba lépését”.

Ezek az idézetek Márki-Zaytól, Donáth-Cseh-Orosz trimuvirátustól és Dobrev Klárától származnak. De hasonlókat mondott Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter és a teljes magyarországi baloldal is.

Miért érdekes ez?

 

Mert az utóbbi napokban a szivárványszínű Budapest Pride kommandósai új maskarában tombolnak. Gúnyát cseréltek, és azt igyekeznek elhitetni mindenkivel, hogy pártpolitikától függetlenül, influenszer közszereplőként semmi közük a fent említett szereplőkhöz, nem mellesleg ők mindig is a gyermekekért aggódók táborát erősítették - írja a Mandineren az Alapjogkért Központ, amely az oldalon bemutatja a szervezőket.