Megkérdeztük Donáth Annát, mit szól a Klubrádió példátlan mocskolódásához

Donáth Anna
Donáth Annát is megkereste az Origo a lemondott politikusokat gyalázó Arató András cikke kapcsán.
Vágólapra másolva!
A Momentum elnöknőjét megkereste az Origo, mit gondol Arató András baloldali újságíró aljas írásáról, amelyben a lemondott Novák Katalint és Varga Juditot gyalázza.
Vágólapra másolva!

Mint arról az Origo is beszámolt, Arató András: Kurvák cseréje címmel jelentetett meg publicisztikát Novák Katalin és Varga Judit lemondásáról vasárnap a Klubrádió honlapján. Gyalázatos, amit az újságíró megengedett magának, és valószínű, hogy erre ők is rájöttek. Hétfő délutánra ugyanis már „Bútorok cseréje?”-re változtatták az eredeti címet, és még a cikk url-t is átírták. 

Az internet azonban nem felejt: a Google-keresésekben is jól látszik az eredeti verzió.

Arató András
Fotó: Magyar Nemzet

Gyalázza és emberi méltóságában is megsérthette a nőket Arató András

Arató András véleménycikke azon túl, hogy ocsmány, tele van közönséges sértésekkel. A köztársasági elnök, valamint a korábbi igazságügyi miniszter lemondása kapcsán többek között azt írta, hogy

ha nem megy jól a kupleráj, nem a bútort kell lecserélni, hanem a kurvákat.

Arató András
A portál átírta a cikk címét. Fotó: Origo

Emellett félreérthetetlenül „Novák és Varga úrhölgyekről”, valamint „(nyilvános) házról” írt. Jellemző az is, hogy szerinte a lemondás után a nők „a közélettől is a fakanál irányába veszik az útjukat”.

Donáth Anna
Donáth Anna, a Momentum elnöke
Fotó: Facebook

Megkerestük a Momentum elnökét

Arató András publicisztikájával kapcsolatban az Origo írásbeli megkeresést küldött Donáth Annának, a Momentum elnökének azzal kapcsolatban, hogyan értékeli az újságíró viselkedését, azt, amit Arató András baloldali újságíró írt. 

Amint választ kapunk a Momentum Sajtóosztályától, cikkünket frissítjük!


KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK