Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Meg akarta ölni korábbi élettársát egy nő Pest vármegyében

Vágólapra másolva!
Egy nőnek két gyereke született az élettársától, majd miután szakítottak, a kisebb gyereket a férfi nevelte tovább. A nő azonban nem fizette a gyerektartást. Emiatt bement a végrehajtó irodába, hogy megkérdezze mekkora tartozása van. Félreértve azt hitte, hogy több mint 1 milliót kell fizetnie. Ezért a férjével együtt dühös lett, majd mindketten végezni akartak a nő korábbi élettársával.
Vágólapra másolva!

A Ráckevei járás egyik kistelepülésén élő nő 20 évig élt élettársi kapcsolatban egy férfival, akitől két gyereke született. A szkításuk után a nő férjhez ment, azonban a kisebbik gyereket a korábbi élettárs nevelte tovább, aki tartásdíjat kért. A nő ezt nem fizette, ezért büntetőeljárást indítottak ellene. 

Tavaly októberben a nő elment a ráckevei végrehajtó irodába, hogy megtudja, mennyi pénzzel tartozik. 

A tájékoztatást azonban félreértelmezve azt hitte, hogy több mint 1 millió forintot kellene kifizetnie. Ezt elmondta a férjének, mire mindketten indulatosak lettek. 

Pár nappal később a férj részegen, egy késsel kezében azzal kezdett fenyegetőzni, meg fogja ölni a nő korábbi élettársát. Ekkor a nő elvette tőle a kést és kihívta a rendőrséget. A férj a rendőröknek is elmondta, hogy meg akarja ölni a férfit, ezért be akarták vinni a kapitányságra. A nő azonban ekkor bezárta a ház ajtaját, hogy a férjét ne tudják elvinni. 

Fotó: Ügyészség.hu 

Miután mégis kinyitották az ajtót a rendőröknek, a nő azt mondta nekik, hogy „nem baj, akkor majd megold mindent”. 

A biciklije kosarába tett egy baltát, majd elindult az utca felé. Közben azt mondta a rendőröknek, hogy pontot tesz az ügy végére, majd ő megöli a volt élettársát.

A rendőrök megállították és elvették tőle a baltát, mire a azt mondta, hogy nem tarthatják vissza, mindenképp meg fogja ölni. A rendőrök őt is elfogták, de még közben is azzal fenyegetőzött, hogy befejezi amit eltervezett. 

Az ügyészség emberölés előkészülete miatt emelt vádat a nő ellen. 

Az Origo megírta, hogy 2022-ben egy budapesti nőnek megromlott a házassága a férjével, aki el akart válni. Ezt azonban a nő nem tudta elfogadni, ezért álmában akarta megölni a férjét. 

Egy vecsési férfi rendszeresen verte az élettársát, és miután elköltözött a nőtől továbbra is zaklatta. Később visszament a nő vecsési otthonához azért, hogy megölje. Betört a házba és egy késsel megszúrta a nőt, aki úgy védekezett, hogy arcon lőtte egy riasztófegyverrel. 

Egy nyírgelsei nő ollóval és kalapáccsal támadta meg a férjét, egy idős asszony pedig felmosónyéllel verte halálra a férjét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről